Neuro Rendszer
A jövőre hangolva

Neuro – Az Oticon Medical első cochleáris implantátum rendszere

Ha Ön nagy- illetve súlyos fokú percepciós halláscsökkenésben szenved és a hagyományos hallókészülékek nem nyújtják az Ön által elvárt teljesítményt, akkor Önnek a Neuro-hoz hasonló cochleáris implantátum rendszer jelenthet a megoldást.

A Neuro rendszer az Oticon Medical, a világ egyik vezető, hallásjavítással foglalkozó vállalatának első cochleáris implantátum rendszere. Magába sűríti a vállalat beültethető technológiák terén felmutatott erejét a hallás terén szerzett, több mint egy évszázados tapasztalatát a cochleáris implantátumok terén szerzett több évtizedes gyakorlati tudásával és ismereteivel. Az így létrejövő rendszer a legjobb hallásjavító eszköz és cochleáris implantációs technológiát ötvözi egy új, innovatív implantátumban és a hangfeldolgozás egyedülálló megközelítésében.

Ultrakompakt és nagy teljesítményű implantátum

Az ultravékony és kompakt Neuro Zti implantátum a lehető legegyszerűbbé és legbiztonságosabbá teszi a műtétet. Az implantátum szilárd és megbízható, erős mágneses térrel végzett vizsgálatnak (például MR) is ellenáll. Amint csatlakozik a beszédprocesszorhoz, a Neuro Zti nagy teljesítményű technológiai platformja lehetővé teszi Ön számára, hogy a legmagasabb minőségben élvezhesse az Önt körülvevő hangok teljes skáláját.
A Neuro Zti implantátum emellett teljesen újratervezett mikorchipet tartalmaz, amely elegendő rugalmassággal és teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy az Oticon Medical jelenlegi és jövőbeli beszédprocesszoraival is együttműködjön. Ez azt jelenti, hogy ha elérhetővé válik egy újabb hangfeldolgozó technológia, az Ön rendszerét egyszerűen frissíteni lehet, hogy továbbra is páratlan hallásélményt nyújtson.

A teljesebb megértéshez alakítva

A cochleáris implantátum használói számára minden nap újabb és újabb, hallási szituációt jelent. A Neuro One beszédprocesszor az Oticon automatikus elemekkel és innovatív hangfeldolgozással - az úgynevezett Koordinált Adaptív Feldolgozással - rendelkező, fejlett technológiát használja. Ennek az a célja, hogy Önnek bármilyen környezetben biztosítsa a teljesebb beszédértést, és így Ön erőfeszítés nélkül, aktívan vehessen részt a beszélgetésekben, akárhová is menjen.
Tudjon meg többet a Neuro System jellemzőiről:

Az Ön életviteléhez alakítva

Az elektronikus készülékek modern életünk szerves részévé váltak - mind a munkában, mind a játékban. A Bluetooth® technológia használatával Ön vezeték nélkül kapcsolhatja össze Neuro One beszédprocesszorát mobiltelefonokkal, televízióval, zenelejátszóval és más népszerű kommunikációs eszközökkel a jobb és tisztább hang érdekében.

Emellett a Neuro One időtálló és kényelmes formatervezést kínál, felhasználóbarát kezelést, és színek választékának széles skáláját.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató