A valaha létezett legerősebb, legmodernebb és legkisebb SuperPower hallásjavító készülék.
Tervezésénél az Ön szükségleteit tartottuk szem előtt

Az Oticon Chilit olyan emberek közreműködésével fejlesztettük ki, akik ismerik a mindennapi kommunikáció és az abban való részvétel kihívásait.

Fontosnak tartottuk, hogy nem csupán a hallásvesztésben szenvedők, de családjuk és barátaik is megtalálják a mindennapi élethez szükséges legmegfelelőbb megoldást.

Így lett az Oticon Chili a nagyteljesítményű készülékek új generációja, mely sokkal több annál, mint amit a szuper erős teljesítménye nyújt. Azoknak a szükségleteit elégíti ki, akik súlyos-nagyfokú halláscsökkenéstől szenvednek vagy hallásmaradvánnyal rendelkeznek.

A modern formatervezés által a készülék kicsi, tetszetős. Helyet kaptak rajta olyan kezelő felületek, melyek az azonnali elnémításhoz, a hangerő beállításhoz és programválasztáshoz szükségesek.

A koncepció, ami megmutatja a különbséget

Beszéd ellenőrző — tiszta, torzítás nélküli beszéd

Az Oticon Chili bemutatja a Beszéd ellenőrzőt, egy olyan különleges erősítő technikát, amely segíti a maximális hallásban, valamint a beszédfelismerésben anélkül az összevisszaság és torzítás nélkül, mely még a mai legfejlettebb hallókészülékeknél is előfordul. A Beszéd ellenőrző igazoltan tiszta és természetes jelet ad, a zajt csökkenti, növeli a beszédkövetés képességét még összetettebb környezetben is, ahol a zaj vagy többféle hang versenyez a figyelméért.

Megerőltetés nélküli telefonálás, TV nézés, és mobiltelefon használat

Az Oticon ConnectLine összehasonlíthatatlan kapcsolattartási, információszerzési és szórakozási lehetőséget nyújt. Biztosítja, hogy míg a család többi tagja kényelmesen hallgatja a TV-t annak hangszóróján keresztül, Ön a kívánt hangerősségen hallgathassa, a hangnak közvetlenül a hallókészülékbe történő közvetítésével. Amikor megszólal a telefon, egy diszkrét jel figyelmezteti, és anélkül, hogy a kanapéról fel kellene kelnie, egyetlen gombnyomással fogadhatja a hívást. Amikor a hívás véget ér, a rendszer automatikusan visszakapcsol a TV hangjához.

És ami a legfontosabb, mindezt könnyen ellenőrzése alatt tarthatja egy kicsi, könnyen elérhető Streamer kontroll egységgel.

Építsen az alapokra — a megbízható minőségre

A Chili kettős védelemmel van ellátva, így kívül-belül védve van a nedvesség, verejték, szennyeződés és ütődés ellen.

A Chili például:

  • Rázkódás elnyelő. A legtöbb fontos elektronikai összetevő különleges rázkódás elnyelő rögzítése megvédi azokat a töréstől, ha a készüléket leejtik vagy a fülből kiesik.
  • Ellenáll a víznek. Magas technológiájú víz- és szennyeződéstaszító bevonat tartja távol a nedvességet és szennyeződést, ezen felül az elemtartó is az esetlegesen a készülékben lecsapódó víz és verejték taszítására van tervezve.
  • Biztonságos bevonattal van ellátva. Az állandó bevonat hatékonyan zárja magába az elektromos részeket, és teljes körű víz, nedvesség, és szennyeződés elleni védelmet nyújt a készüléknek.
  • A Chili nem csupán azok számára ideális választás, akik aktív életet élnek, hanem mindazoknak, akiknek megbízható szuper erősítésre vágynak a nap 24 órájában.
Minden tekintetben alig észrevehető

Kérdezte valaha magától, hogy mi késztetné arra, hogy jelenlegi hallókészülékét lecserélje és újat próbáljon ki? Elismerjük, hogy ez nagy lépésnek tűnhet, és megértjük habozását.

Másrészről azonban őszintén úgy gondoljuk, hogy most van itt az ideje. A hangminőségben és beszédtisztaságban elért fejlődés jól érzékelhető, és azon viselők részéről meglepetést és örömet tapasztaltunk, akik már kipróbálták az Oticon Chilit. Meglepetést azért, mert nagyon gyorsan, és kevés behangolással jobb eredményt értek el, mint amihez szokva voltak. Örömet azért, mert a hangtisztaság és kapcsolattartási képesség, amit a Chili nyújt, olyan szintű, mely korábban nem volt elérhető.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató