ST 20

Jellemzők

Gyors és egyszerű szűrés ST 20 segítségével
Az alap ST 20 könnyen és kényelmesen kezelhető. Egyedülálló fénypont technológia kombinálja audiometria és hibamentes audiogram felvételt egy lépésben. A 8 vizsgálati frekvenciát az ST 20-től 250 Hz és 8 kHz lehet változtatni két gombbal. A stabil és a hang szigetelt fejhallgató akár 100 dB –es hallásszinten. Az intenzitás lehet változtatni a tolókapcsoló segítségével 5 dB-es lépésekben egészen -10 dB-től. A tényleges értéket a frekvencia / szint jelző a piros fény mutatja, amely könnyen átjelezhető a Audiogram papíron. Az automatikus és a követő maszkolás nagyon könnyen kezelhető.

Csont vezetés és ST 20 BC
Az ST 20 BC lehetővé teszi a csontvibrátor használatát. A kimenet a B71 csont vezető maximum 70 dB hallás szinten használható. A maszkolási zaj automatikusan vezérelt.

Diagnosztikai funkciók ST 20 SISI
Levegő és csontvezetés mellett kínálja a SISI vizsgálat lehetőségét, amely megmutatja, hogy a halláskárosodás cochlearis vagy retro cochleáris eredetű.

PC csatlakozás ST 20 SISI PC
A soros PC interfész az ST 20 SISI PC automatikusan továbbítja az összes vizsgálati eredményt, a csatlakoztatott számítógépre.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.