MA 41

Jellemzők

Hordozható stand-alone Audiometer
Az MA 41 olyan önálló audiométer tiszta hang, a beszéd és a szabad hangtér audiometriai vizsgálatára. Úgy tervezték, hogy a Fül-Orr-Gége diagnosztika és hallókészülék illesztés a rendelőben, és az audiometrián is megvalósítható legyen . Az ergonomikus kialakítás és kényelmes kezelés lehetővé teszi a felhasználóbarát működést.

Tisztahang audiometria
A MA 41 segítségével elvégezhető vizsgálatok során használhatunk légvezetés fejhallgatót, csontvezetés vibrátort, opcionális Inzert hallgatót vagy választható hangszórókat. Beépített teszt jelek közé tartozik a tiszta hang, pulzus hang, FM modulált hang, keskeny sávú zaj és a beszéd.

Beszéd hallásvizsgálat
A készülék lejátssza beszéd fájlokat cserélhető SD-memóriakártyáról vagy külső forrásokból. A bemenetek között CD bemenet élő hang beszéd mikrofonon keresztül.

Kommunikáció
A beépített mikrofon és páciens mikrofon funkció, valamint visszajelző és monitor hangszóró megkönnyíti a használatát, különösen a csendes kabinok használata esetén.

PC-interfész
Az MA 41 egy USB-csatlakozással kapcsolható PC-hez. Az opcionális MAICO audiometria NOAH modul lehetővé teszi az automatikus adatátvitelt és a tárolást .

Jelentés
Opciók közvetlen nyomtatása USB-nyomtatón keresztül, valamint a tárolja a vizsgálati eredményeket PDF formátumban SD-kártyán vagy USB memórián , fokozza az eszköz rugalmasságát.
Támogatott nyomtatók: HP (PCL 3, PCL 5e), Epson (ESC/P2, LQ, Stylus Color), Cannon (iP100, iP90, BubbleJet).
A méréseket el lehet menteni a Páciens Adatbázisba egy USB billentyűzet segítségével.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.