A+
A-
A nagyteljesítményű és kompakt Oticon Opn Plus Power az OpenSound hangélményt már a nagyfokú-súlyos halláscsökkenéssel élők számára is elérhetővé teszi. Ez a maximálisan 138 dBSPL hangnyomásszintre képes megoldás a mindennapokban is megállja a helyét, tökéletes egyensúlyt biztosít a méret, a felhasználóbarát kialakítás és a teljesítmény között. Az Opn Plus Power kétszínű jelzőfénnyel, dupla nyomógombbal, telefontekerccsel rendelkezik, és hosszú elemélettartamot kínál kompakt méretben. Mindemellett a felhasználó gyors, 2,4 GHz-es vezeték és streamer nélkül használható kapcsolatot kap a nap mint nap használt mobil eszközökhöz, így még kényelmesebbé téve az életet otthon, munkában és utazás közben.

Az Oticon Opn PP-ben megtalálható úttörő OpenSound technológia nagyban segíti a használókat a hangforrások lokalizációjában és elkülönítésében. Így például több résztvevős beszédszituációban arra összpontosíthatnak, amit igazán fontosnak találnak.
Az Apple, az Apple logó, az iPhone, iPad és iPod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országok területén.
Az Oticon Opn díjai
Az Opn egy sor rangos nemzetközi elismerésben részesült.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató