Eclipse VEMP modul

Interacoustics VEMP

Az Eclipse BERA alapberendezés a VEMP modullal kiegészítve egyes vesztibuláris vizsgálatok elvégzésére is alkalmassá tehető. Az oVEMP és cVEMP tesztek a hangos hangokkal provokált vesztibuláris miogén kiváltott válaszok mérését és kiértékelését teszik lehetővé.
Folyamatos vizuális visszajelzés – javított minőség
Értékelhető, a fejbiccentő izomból kiváltott cVEMP válaszok a megfelelő és szabályozott EMG tónus. A VEMP szoftver vizuális visszajelzést ad az izom összehúzódás mértékéről, így segít abban, hogy a páciens izomtónusa megfelelő legyen végig a vizsgálat alatt. Ez a képi visszajelzés az Eclipse-hez tartozó számítógép képernyőjén vagy egy külön a cVEMP teszthez felállított monitoron is megjeleníthető.
EMG-alapú skálázás – megbízható eredmény
A mért görbék EMG-alapú skálázásával biztosítható, hogy a jobb és bal oldali válaszok kiegyensúlyozása, mely kulcsfontosságú az értelmezés során, biztosan, megbízhatóan megtörténik.
Nagy kimeneti jelszintű hanginger
Az Interacoustics Eclipse VEMP modulja akár 100 dB nHL-es click illetve 250, 500, 1000, 2000 és 4000 Hz-es tone burstökkel képes választ kiváltani.
Kutatói modul opció
Az opcionálisan beszerezhető kutatói modul lehetővé teszi a válasz görbék exportálását, a mérések naplózását és WAV file-ok stimulusként való használatát.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.