Válassza a hallást!
Válassza a Ponto-t!

A Ponto rendszer áttekintése

2009-es bevezetése óta, a Ponto rendszer kinyitotta a hallás varázslatos világának kapuit a hallássérültek számára. Ha a külső- vagy a középfül valamely fejlődési rendellenesség miatt vezetéses vagy kevert típusú halláscsökkenéssel kell együtt élnie, a Ponto rendszer hozzásegítheti Önt a jobb beszédértés és a teljesebb hallás megtapasztalásához, még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.

Teljes körű megoldás a páciensek hallásának élethosszig tartó javítása érdekében

A közvetlenül a hoz való kapcsolódás segítségével, a közvetlen hangátvitellel, a hang továbbításának leghatékonyabb módszerét alkalmazva, a Ponto™ csontba horgonyzott hallássegítő rendszer kiváló hallásélményt biztosít az Ön számára. Az implantátum beépítése csupán kisebb műtéti beavatkozást igényel. A műtét után* a beszédprocesszor bekapcsolásakor tapasztalható prémium hangminőség teljes mértékben új dimenziókat nyit a világra Ön körül.

A Ponto rendszer jól használható féloldali siketek számára, illetve mindkét fülre is adható. Az eszköz három részből áll:

  1. Egy apró, 3-4 mm nagyságú titán implantátum, amely a fül mögötti csontban van elhelyezve
  2. A fejrész (abutment), ahova a beszédprocesszor rögzítésre kerül
  3. A Ponto beszédprocesszor
Bizonyítottan stabil, tartós és kiváló hangminőséget biztosít

Az osszeointegráció elvén alapuló csontba horgonyzott hallásjavító rendszer sikeres múltra tekinthet vissza, amely, többek között a fogászat, ortopédia, fej-nyaki sebészet és hallásgondozás területén is széles körben alkalmazott technológia.
A beszédprocesszor kiváló hangminőséget biztosít, míg az új Ponto BHX Implantátum a legmagasabb szintű stabilitást nyújtja már az első naptól fogva. A beszédprocesszor, az Oticon Medical Streamer eszköz segítségével használható mobiltelefonokkal, TV készülékekkel és egyéb eszközökkel is.
Az Oticon Medical az implantátum-fejrészek, sebészeti eszközök és illesztő szoftverek széles skáláját kínálja a csontba horgonyzott hallásjavító rendszer beültetését célzó műtétek támogatásához.

Ponto – A választás szabadsága

A csontba horgonyzott hallásjavító rendszer melletti döntés egy nagyon komoly elhatározás. Olyan megoldást kell keresni, amely hosszú éveken keresztül segíti a mindennapi életét és képes alkalmazkodni a hallásban bekövetkező változásokhoz, valamint lépést tartani a piacon megjelenő új technológiai fejlesztésekkel. Éppen ezért, az Oticon Medical-nál szilárd meggyőződésünk, hogy a felhasználók és a hallásjavítással foglalkozó szakemberek mindig szabadon választhassák ki az igényeiknek megfelelő csontba horgonyzott hallásjavító megoldást. Ezért törekszünk arra, hogy kompatibilis, univerzális termékeket kínáljunk.

A választás szabadsága az Oticon Medical ”Nálunk az ember az első” filozófiájának a része. Működésünket, elsődlegesen a felhasználói igényeket szem előtt tartva építettük fel és meggyőződéssel valljuk, hogy a Ponto rendszer által kínált illesztőegységek kompatibilitása egyre több ember számára teszi lehetővé a hozzáférést az elérhető legjobb hangtechnológiákhoz.

* Európában az EK-országokban 2 hét, az USA-ban 3 hónap.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató