Ponto™
A páciensek kedvelt márkája

Miért válassza a Ponto rendszert?

A Ponto rendszer egy olyan elismert, csontba horgonyzott hallásjavító rendszer, amely kiváló hangminőséget kínál a felhasználóbarát és diszkrét kialakításának köszönhetően. A beszédprocesszorok a beszédértés, a hangminőség és a komfortos hallás még jobbá tétele érdekében, a legújabb technológiákat használják.

A hang, amely képességeket ad

A Ponto rendszert úgy tervezték, hogy illeszkedjen a felhasználó életmódjához és biztosítsa az Ön számára:

Új szint az implantátum technológiában

A Ponto BHX implantátum alapul veszi a korábbi Wide Ponto implantátum már bizonyított és jól bevált előnyeit, és egyesíti a stabilitást elősegítő OptiGrip™ geometriát egy új lézer-ablációs technológiával kezelt felülettel. Az eddigi tapasztalatok alapján, az összes csontba horgonyzott hallásjavító implantátum közül ez biztosítja a legnagyobb kezdeti stabilitást és a leggyorsabb osszeointegrációt.

Ponto implantátum-fejrész termékcsalád

Mivel nincs két egyforma páciens, az OptiFitTM geometriát alkalmazó Ponto implantátum-fejrész termékcsalád négy különböző méretben áll rendelkezésre, hogy ki lehessen választani a különféle bőrvastagsághoz és műtéti eljárásokhoz a legmegfelelőbbet.

Vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek a Ponto-val

A Ponto Plus beszédprocesszor használható az Oticon Medical Streamer készülékkel, amely sokféle elektronikai eszköz, többek között a mobiltelefon vagy az indukciós hurok hangját tudja kezelni. Ezen kívül alkalmazható más ConnectLine felszerelés is, hogy élvezhető minőségben lehessen hallani a televízió hangját vagy a vezetékes telefonon a beszélgetést a Ponto Plus segítségével.

Az Oticon Medical Streamer eszköz távvezérlőként funkcionál a Ponto Plus beszédprocesszor számára, ezáltal új lehetőséget biztosít a különféle hangforrásokból érkező információk élvezhető feldolgozásához.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató