Neuro Rendszer
A jövőre hangolva

Miért válassza a Neuro rendszert?

Amennyiben Ön a cochleáris implanátció mellett dönt, Önnek biztosnak kell lennie abban, hogy az eszköz ma is és még sok-sok éven keresztül képes jó minőségű hangokat generálni. Ha az Oticon Medical Neuro rendszerét választja, ezzel Ön egy olyan innovatív cochleáris implantátum-megoldást választ, amely a legmagasabb minőségű hallásélményt nyújtja.

Öt ok arra, miért a Neuro rendszert válassza

1. Oticon Medical - Az Ön életre szóló partnere

A világ egyik vezető, hallásjavításra szakosodott vállalataként az Oticon Medical a hallás terén szerzett több mint száz év tapasztalatát egyesíti a cochleáris implantátumokkal szerzett több évtizedes gyakorlati tudásával azért, hogy Ön magabiztosan várhassa el a legjobb hallásélményt - most és a jövőben egyaránt.

2. Nagy teljesítményű és időtálló technológia

A Neuro Zti implantátum ultra-vékony és kompakt, hogy a műtéti beavatkozás a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb lehessen.
Időtálló technológiai platformjával a Neuro Zti elegendő teljesítménnyel és rugalmassággal rendelkezik ahhoz, hogy kompatibilis legyen az Oticon Medical jövőbeli, hangfeldolgozással kapcsolatos fejlesztéseivel. Ez azt jelenti, hogy az Ön rendszere egyszerűen frissíthető, hogy Ön mindig a legjobb hallásélményhez juthasson hozzá.

3. A teljesebb megértéshez alakítva

Az Oticon fejlett chip felépítését kihasználva a Neuro One beszédprocesszor a hallókészülékek és cochleáris implantátumok legújabb fejlesztéseit egyesíti. A Neuro One számos automatikus funkcióval és innovatív hangfeldolgozással teszi lehetővé Ön számára a teljesebb beszédértést, és azt, hogy aktívan vehessen részt a beszélgetésekben, bárhová is menjen.

4. Vezeték nélküli kommunikáció

Az elektronikus készülékek sokak számára a modern élet szerves részévé váltak - mind a munkában, mind a játékban. A Neuro rendszerrel és tartozékaival Ön vezeték nélkül kapcsolódhat számos különféle készülékhez, beleértve mobiltelefonját, televízióját vagy zenelejátszó eszközét, a jobb és tisztább hang érdekében.

5. Az Ön életmódjához illő tartozékok

A Neuro One időtálló és kényelmes formatervezést kínál többféle színben. Ugyancsak elérhető az Ön számára a különféle igényeit és életmódját kielégítő tartozékok sora. Ezeket a cochleáris implantátumokat viselő felhasználóinkkal folytatott, folyamatos párbeszéd alapján fejlesztettük ki.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató