Oticon Medical
Mert a hang igazán számít

Megértjük a pácienseket

Mi az emberekből indulunk ki.


Nálunk az ember az első

Az Oticon Medical alapvető filozófiája: ” Nálunk az ember az első”. Ez a jelmondat az Oticon alapítóinak közvetlen öröksége, amely megfigyelhető abbéli elkötelezettségünkben, hogy szorosan együttműködjünk pácienseinkkel és megértsük a tökéletes hallásra vonatkozó igényeiket, valamint azt, hogy a csökkent hallásképességük hogyan befolyásolja az életüket.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél nagyobb rálátásunk legyen a halláskárosodás okozta problémákra

Igaz ugyan, hogy elkötelezettek vagyunk az innovatív technológia fejlesztése iránt, ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a technológia önmagában nem tudja biztosítani a pácienseink számára az igényeiknek teljesen megfelelő minőségű hallásélményt. Éppen ez az oka annak, hogy valamennyi kutatásunkat a páciensekkel és klinikákkal szorosan együttműködve végezzük. A felhasználókat bevonva és együttműködve a (cochleáris implantált) betegeket képviselő szervezetekkel, valamint (csontba horgonyzott hallássegítő eszközt használók) online felhasználói csoportokkal, az elméleti tudásunkat ötvözve a gyakorlati tapasztalatainkkal, mindezek azt biztosítják, hogy az új fejlesztéseink megfelelnek a páciensek igényeinek és segítenek nekik leküzdeni a mindennapi életük során felmerülő kihívásokat. Figyelmünket a páciensekre összpontosdítjuk és mindig arra törekszünk, hogy meghallgassuk, bevonjuk és támogassuk őket – nem csak az új pácienseket, hanem azokat is, akik már korábban megkapták már Neurelec implantátumukat.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató