Kategóriavezető ultragyors technológia
Életteli mindennapok

Azok az egyszerű dolgok teszik örömtelivé életünket, amelyeket szeretünk: megnevettetni egy gyermeket, vagy kellemesen elbeszélgetni egy barátunkkal. Az ezekhez hasonló szívmelengető cselekedetek teszik gazdagabbá az életet.

Halláscsökkenés esetén azonban nehezebb követni a beszélgetéseket. Ilyenkor nem minden hangot hallunk, és az agyra hárul a feladat, hogy megfejtse a hiányos információkat. Ez a folyamat frusztráló és kimerítő, ezért vannak, akik inkább elzárkóznak a külvilág elől. Viszont ha kevesebb társas érintkezésben van részünk, az agyunkat kevesebb olyan inger éri, ami a szellemi frissesség megőrzéséhez nélkülözhetetlen.


TUDTA?

A hallás folyamatában a fülünk és az agyunk egyaránt részt vesz. Füleink továbbítják a hangokat az agynak, ami azonosítja azokat, emellett meghatározza, hogy honnan erednek, és melyekre érdemes odafigyelnünk.

BrainHearing™ technológiával támogatja az agyat Hallásunk javítása számos jótékony változást hoz életünkbe. A halláscsökkenés kezelésével javul az életminőség, könnyebbé válik a figyelem összpontosítása és a beszédértés, emellett segít szellemi egészségünk megőrzésében is.*

Az Oticon hallókészülékek BrainHearing technológiával rendelkeznek, amely hozzájárul ahhoz, hogy az agy sokkal könnyebben értelmezze a hangokat.

Élvezze az élet minden pillanatát
Az Oticon Siya hallókészülékek a hangok részletgazdag felerősítésével jobb hallást eredményeznek, így Ön részese lehet minden értékes pillanatnak.

Az Oticon Siya

 • kiváló hangminőséget,
 • egyszerű vezeték nélküli kapcsolódást,
 • számtalan típust és kiegészítőt kínál.

* Forrás: Better Hearing Institute, www.betterhearing.org

Élje át a pillanat minden részletét

Az Oticon Siya nagy teljesítményű chipje 50-szer gyorsabb hangfeldolgozásra képes a hallókészülékek előző generációjához képest. Ennek köszönhetően kiváló hangminőséget nyújt, ami egyúttal jobb beszédértést is eredményez.

Kiváló hangminőség
Az Oticon Siya nagy felbontású hangot biztosít, tehát minden egyes értékes, természetes hangot megragad, és finoman visszaadja a részleteket. Zajos környezetben a Multiband Adaptive Directionality LX tulajdonság segít összpontosítani a szemből érkező hangokra, a többi hang fokozatos kizárásával. Extrém gyorsasággal alkalmazkodik az aktuális hangkörnyezethez, hogy zajos közegben (pl. családi vacsorák során) könnyebbé tegye a beszélgetések követését.


Tudjon meg mindent az Oticon Siya készülékekről, kérdezze audiológusát még ma!


Hatékony zajcsökkentés
Zaj nélkül sokkal könnyebb megérteni a beszédet. Éppen ezért az Oticon Siya Noise Reduction LX tulajdonsága pillanatok alatt csökkenti a zajokat. Olyan gyors, hogy még a szavak közötti zajokat is megszünteti.

Válassza ki a kívánt típust és funkciókat

 • 5 választható szín, hajszínnek és bőrtónusnak megfelelően
 • Láthatatlan modellek
 • Tinnitus enyhítő hangok
 • ...és még sok egyéb lehetőség
Tökéletes kapcsolódás kedvenc eszközeihez

Az Oticon Siya 2,4 GHz-es, alacsony fogyasztású Bluetooth® technológiával rendelkezik. Ez a jelenlegi legmodernebb vezeték nélküli kapcsolat, amely: magasabb minőségű hangtovábbítást, sztereó zenehallgatást teszt lehetővé, alacsony energiafogyasztás mellett. Az Oicon Siya számos eszközhöz könnyedén csatlakoztatható:

 • Otthon: TV, vezetékes telefon, zenelejátszó, tablet, számítógép vagy rádió hangjának közvetlen továbbítása a hallókészülékekbe
 • Útközben: szinkronizálja mobil eszközeivel, hallókészülékei vezeték nélküli headset eszközként működnek, az Oticon ON alkalmazással pedig egyszerűen távvezérelheti
 • Távirányítóval vagy az Oticon ON applikációval diszkréten szabályozhatja a hangerőt, programot válthat vagy kikapcsolhatja hallókészülékét
 • Az Oticon ON alkalmazás hozzáférést biztosít az IFTTT.com applikációihoz, valamint a HearingFitness™ technológiához is, amely rögzíti és elemzi a hallókészülékhasználati szokásait, segít megőrizni hallásának egészségét
Megjegyzés: az alacsony fogasztású Bluetooth technológia (2,4 GHz) egyes típusokhoz nem elérhető.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató