Mert minden ember a legjobbat érdemli!
Egy jobb jövő minden halláscsökkenéssel élő embereknek

Az Oticon elkötelezettsége az élet könnyebbé tételében

Miután Önnél halláscsökkenést diagnosztizáltak, nem várt kihívásokkal kell szembenéznie, viszont az audiológus szakemberek képesek segíteni a nehézségek megoldásában.

Az Oticon-nál, úgy véljük, minden ember megérdemli a lehető legjobb jövőt. Már több mint száz éve segítjük a hallásvesztéssel élőket, és szeretnék segíteni Önnek is. Az Oticon elkötelezett amellett, hogy segítsen megfelelni a mindennapok kihívásainak, ezért felhasználóbarát és egyedi technológiára épülő termékeket alkot.

Az Oticon Sensei nyugalmat kínál Önnek

Mindenki a legjobbat érdemli!

Az Oticon Sensei napjaink egyik legfejlettebb hallókészüléke. Célja, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek, az élet minden szakaszában. A Sensei magába foglalja azon új audiológiai koncepciókat, melyek megteremtik a hallókészülékek egy következő szintjét. A nagy teljesítményű beszédértés segítségével, Ön képes alkalmazkodni ahhoz a változó környezethez, melyet minden nap tapasztal. A Sensei megkönnyítheti a kihívásokkal teli élethelyzeteket, melyekkel Ön szembesül.

A Senseit kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az egyéni hallásigényeknek.

Minden ember egyedi

Az Oticon Sensei hallókészülék célja az, hogy az az egyén igényeihez alkalmazkodjon az életkor minden szakaszában. Ismerje meg hogyan készült az Oticon Sensei, és miként képes megfelelni a mindenkori igényeknek.

Beszédértés – minden helyzetben
Nap mint nap környezeti hangok sokaságát tapasztaljuk. Az egészséges önbizalom eléréséhez elengedhetetlen a jó beszédértés, bárhol is legyünk. A Senseiben található Speech Guard E elősegíti a természetes hangzású, tiszta és részlet gazdag beszédfeldolgozást.

Megbízható teljesítmény
A 10 kHz sávszélesség segít a beszéd megértésében és a térérzékelésben.

Nincs több sípolás
A sípolás vagy gerjedés komoly kihívást jelent a hallókészülék viselői számára, hiszen ez nem csupán a hallásélményre van hatással, hanem rendkívül bosszantó is lehet. Az Inium Feedback Shield gerjedésgátló rendszer három technológiát használ egy időben annak érdekében, hogy megakadályozza a sípolást, így biztosítja a hallás és a nyugalom zavartalanságát.  

Helyes illesztés minden nap

A SmartFit™ Trainer (kizárólag a Sensei Pro típusban) egyedülálló a hallókészülék iparban, segítségével biztosíthatjuk a helyes illesztést, azaz a hallókészülék megfelelő fülbe helyezését. Amint behelyezte a fülillesztéket, a program lefuttat egy ellenőrzést. Ha minden rendben van, az állapotjelző LED kikapcsol. Amennyiben a behelyezés nem megfelelő, a LED gyorsan villogni kezd.

Zavartalan beszédértés
A TriState zajkezelő rendszer biztosítja a kényelmes beszédértést zajos környezetben. A TriState csökkenti a zaj szintjét, így a beszédhang könnyen hallható marad, függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk.

Masszív, biztonságos és víztaszító
A Senseit úgy tervezték, hogy strapabíró és időtálló legyen, tehát a készülék víz- és portaszító, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és ejtésteszten is átment.

A változó hangkörnyezetet gördülékenyen követi
Voice Priority i™ biztosítja azt, hogy például egyetemi előadásokon vagy képzéseken, az előadó hangja hallható legyen, amikor a terem túl zajos. Emellett viszont arról is gondoskodik, hogy a minket körülvevő emberek is jól hallhatóak legyenek, amikor az előadó éppen nem beszél. A Sensei segít, hogy semmiről se maradjon le!

Széles színválaszték

Gondoskodtunk róla, hogy az Oticon Sensei széles színválasztékban álljon rendelkezésre. Matricákkal pedig még egyedibbé tudja tenni hallókészülékét.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató