Halljon úgy, ahogyan szeretne!
Nagyszerű teljesítmény

A technológia, ami támogatja az agyat

Amikor hallás problémáira megoldást keres, ne higgye, hogy a hangok egyszerű felhangosítása az egyetlen ami segíthet, hiszen a hallás több ennél.

A füleink együttműködve állapítják meg a hang forrását, és segítenek eldönteni, hogy mire figyeljünk. Füleink felfogják és továbbítják a hangokat az agynak, mely jelentést társít a hangokhoz. Ha hallásvesztesége van, akkor hallókészülékre van szüksége, mely segít a hangok felerősítésében, és az információ eljuttatásában az agyhoz. Minél részletesebb információkat kap az agy, annál könnyebb azonosítani és megérteni a hallottakat.

A beszéd tökéletesebb megértéséhez
A kulcs a Ria kiváló hangminőségéhez egy apró, de rendkívül erős Inium hangprocesszor chip. Ez teszi lehetővé, hogy a Ria képes legyen feldolgozni a rengeteg különböző hangot, és még több kiváló minőségű információt küldeni az agynak. A hallókészülék tehát segít Önnek a beszéd tökéletesebb megértésében. Zajos környezetben az agynak még nehezebb dolga van, mert az információ forrását ilyenkor sokkal nehezebb meghatároznia.

A Ria hallókészülékekkel olyan innovatív funkciókat is élvezhet, mint a Free Focus, melyet azért fejlesztettek ki, hogy Ön képes legyen még jobban összpontosítani a szükséges hangokra, még zajos környezetben is.

Hallás minimális erőfeszítéssel

A nagyothallók életében a legtöbb erőfeszítést a hallás igényli. Az Ön agya kevesebb és gyengébb hangjeleket kap, ezért Önnek sokkal jobban kell koncentrálnia ahhoz, hogy megértse azokat.

Egy teljes hangkép létrehozása
A múltban a legtöbb, amire egy hallókészülék képes volt, hogy néhány fontos hangot felerősített, míg elnyomta az összes többit. Ma már a technológia és a hallás megértése segít abban, hogy ennél jóval többet nyújtsunk Önnek.

A hangrészletek széles skálája, melyet a Ria képes feldolgozni, koncentráltabb és célzottabb hangélményt biztosít. Nem csak fokozza és könnyebbé teszi a hallást, ez azt is jelenti, hogy kevesebb a zavaró tényező, mint például a torzítás vagy sípolás, melyek kizökkenthetik a hallásra történő összpontosításban.

Hallás könnyedén, egész nap
A képesség, hogy hangok széles tartományát tudja feldolgozni, azt jelenti, hogy az agy több és jobb minőségű információval van ellátva. Minél több információt kap az agy, annál kevesebbet kell a jelentés társításán dolgoznia. Ennek köszönhetően kevésbé érzi magát kimerültnek a nap végére.

Élvezzen egy személyre szabott hallásélményt

A hallás egy rendkívül személyes élmény. Senki sem hall ugyanúgy, ahogy Ön.

Az, hogy az agy hogyan értelmezi a hangokat, számos összetett személyes preferencia függvénye. Egy nagyon egyszerű példa: ha Ön kutyabarát, egy kutyaugatás hangja kellemes is lehet. Ha nem az, akkor bosszantó is lehet. Ezért egy olyan hallókészülékből sokkal többet tud kihozni, mely az Ön igényeinek megfelelően van beállítva. 

Ráadásul a személyes hallási preferenciákra hatással lehet hangulatunk, az hogy mennyire vagyunk fáradtak, illetve sok egyéb tényező is. Mi ezzel tisztában vagyunk, és ez tesz minket képessé arra, hogy személyre szabottan tudjuk beállítani a hallókészülékét, ami egy hatalmas előny.

Az Ön kezében az irányítás
Oticon Ria lehetővé teszi, hogy audiológusa személyre szabja a hallókészülékét az Ön hallási tapasztalata és egyéni igényei alapján. Az alapértelmezett profil finoman beállítható három különálló beállítással. Oticon Ria lehetővé teszi egy olyan magasabb szintű személyre szabott beállítást, ami korábban nem volt elérhető ebben az árkategóriában.

Nagyobb hallás megelégedettség
Nehéz elmagyarázni, hogy mely hangokat szeretjük. Az Oticon Ria hallókészülékkel audiológusa demó hangokat játszhat le annak érdekében, hogy feltárja az Ön hallási preferenciáit. Ez az a képesség, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy finomhangolják a hallásélményét, az Ön személyes elvárásai és igényeinek megfelelően.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató