Élvezze a jobb hallást!
Ria2 – Könnyebb hallás, kiváló hangminőséggel

A hallásvesztést - mint bármely más egészséggel kapcsolatos fontos panaszt - minél hamarabb kezelik, annál jobb eredmény várható.

A halláscsökkenés kezelése bizonyítottan pozitív hatással van az életminőségre is, hiszen amellett, hogy segíti a jobb hallást, hozzájárul a jobb közérzethez és az aktív élethez.

A Ria2 egy kiváló hallásjavító eszköz, amely megadja Önnek a tiszta beszédértés lehetőségét úgy, hogy biztosan nem érzi magát fáradtnak a nap végére, a hangokat pedig mindvégig természetesnek fogja hallani.

Sokan úgy írják le első tapasztalatukat a Ria2 hallókészülékkel, mint egy élményt, amely megváltoztatta az életüket.

Nem a fülünkkel hallunk, hanem az agyunkkal

A fül a fogadott hangokat továbbítja az agynak, hogy az lefordítsa, értelmezze azokat. Nem a fülével hall, hanem az agyával. Amikor hallásvesztése van, füle nehezen veszi fel a hangokat és agya megpróbálja kitölteni a réseket.

E_te kilen_ előtt _em le__ek ott_on.

Még ha az agy keményen dolgozik, akkor is hihetetlenül nehéz – arról nem is beszélve, mennyire fárasztó – lépést tartani és aktívan részt venni mindabban, ami körülöttünk zajlik.

Az Új Nagy Dobás — a BrainHearing™ technológia segít az agynak értelmezni a hangokat

A Ria2 hallókészülékek jellemzője a BrainHearing technológia, melynek célja, hogy támogassa az agyat és segítse azt a hangok értelmezésében, kevesebb erőfeszítéssel.

Az Ön számára mindez azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel tud lépést tartani családtagjaival, barátaival vagy kollégáival a gyors tempójú beszélgetésekben, tehát könnyebbek és élvezetesebbek lesznek mindennapjai. Az együttműködés a fül, az agy és a hallókészülékek között alapvető fontosságú az Oticon számára és páratlan a hallókészülék iparban.

Élvezze az életet és minden pillanatát

Az Oticon Ria2 hallókészülék kiváló hangminőséget és számos egyedi beállítási lehetőséget kínál Önnek. Az Oticon négy BrainHearing technológiájából kettő megtalálható a készülékben, melyek: a Free Focus és a YouMatic. Ezek együttesen működve teremtenek Önnek egy magas szintű beszédértést, még zajos környezetben is. A Ria2 készülék személyre programozható, hogy a megfelelő hangzás beállítások megkönnyítsék az Ön számára a beszélgetések követését - még kevesebb erőfeszítéssel.

Ha egyszer kipróbálja a Ria2-t, emlékezni fog arra, miért is olyan fontos a hallás

FREE FOCUS

Koncentráljon arra, ami fontos!
A Free Focus funkcióval a Ria2 hallókészülék azokra a hangokra fog fókuszálni, amiket hallani szeretne, még akkor is, ha éppen gyalogol vagy egy megbeszélésen, társasági összejövetelen vesz részt. Miközben Ön a beszédre koncentrál, egyúttal értékes háttérhang információt is kap, ezáltal figyelmét arra tudja irányítani, amit hallani szeretne.

YOUMATIC

Az Ön személyes hallás preferenciáira hangolva
A hagyományos hallókészülékek azon az elven működnek, hogy ugyanazok a beállítások mindenkinek megfelelnek. De nincs két ember, aki a hangokat ugyanúgy akarja hallani. Ez azért van, mert az agyunk másképp értelmezi a hangokat. A YouMatic az Ön egyéni, hallással kapcsolatos elképzelései szerint állítható be, hogy kielégítő és természetes hallásélményben legyen része.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató