Tegye teljessé életét!
10 év alatt sok minden történhet

Miért 10 év? A nagyfokú-súlyos halláscsökkenéssel élő emberek átlagosan ennyi ideig használják ugyanazt a hallókészüléket.* Teljesen érthető, hogy miért. Nem könnyű meghozni a döntést, hogy lecseréljünk valamit, ami megbízhatóan működik.

Ön többet érdemel!
Mára sokat változott a technológia. Míg korábban a hallókészülékek csak a hangok felerősítésére és a fülekre koncentráltak, ma már tudjuk, hogy a hallás valójában az agyunkban megy végbe. Az új Oticon Plus Power fül mögötti hallókészülékek ezért az agyat támogatják a fülből érkező hangok értelmezésében. Ezt úgy nevezzük: BrainHearing™ technológia. Önt is le fogja nyűgözni, hogy mennyit fejlődtek a hallókészülékek az elmúlt 10 évben. Megérdemli, hogy a legjobbat kapja – talán most áll készen a változásra!

*Oticon Chili elégedettségi tanulmány, 2011

Hallja úgy a hangokat, ahogyan szeretné

Habár fülünk veszi fel és továbbítja a hangokat, valójában az agyunkkal hallunk. Az agy a füleken keresztül fogadja a hangokat, majd feldolgozza és értelmezi azokat. Megszokni egy új hallókészüléket kezdetben megterhelő lehet, és ahhoz, hogy hozzászokjon az új hangélményhez, az agynak keményebben kell dolgoznia. A hagyományos hallókészülék technológia azt veszi alapul, hogy ugyanaz a beállítás, mindenki számára megfelelő. Ám a hallás nagyon egyedi élmény, hiszen az agy egyénenként eltérő módon értelmezi a hangokat.

A Plus Power hallókészülékek hangzása a fejlett technológia révén az egyéni hallás igényeknek és elvárásoknak megfelelően testreszabható. Ez a tulajdonság hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben alkalmazkodni tudjon egy új, részletgazdag és természetesebb hangélményhez.

Bemutatkozik a Plus Power

Kis méretű gerjedésmentes hallókészülékek
A Plus Power az Oticon új nagy teljesítményű hallókészülék családja. Amellett, hogy az egyéni szükségleteknek megfelelő hangerősítést biztosítja, diszkréten bújik meg a fül mögött. A modern technológia segítségével pedig anélkül ölelheti vagy puszilhatja meg szeretteit, hogy a hallókészülék kínos sípolása vagy gerjedése miatt kellene aggódnia.

Természetes hangzás
A Plus Power hangprocesszora pici, mégis nagy teljesítményű. Arra tervezték, hogy viselője számára a saját természetes hallásának legmegfelelőbb hangélményt nyújtsa. Mindezt úgy teszi, hogy közben megőrzi és elkülöníti az értékes beszédhangokat a zajoktól, így segítve a baráti és családi kommunikációban való részvételt.

Hozza ki a legtöbbet hallókészülékéből

Ha készülékét a ConnectLine-hoz csatlakoztatja, az egy vezeték nélküli headset funkcióját tölti be, mely közvetlenül, torzításmentesen juttatja fülébe az egyébként más forrásból érkező hangokat. Így jóval könnyebbé válnak az olyan mindennapos tevékenységek, mint a tévézés, zenehallgatás vagy telefonálás.

Válassza ki az Önhöz illőt

A Plus Power készülékek hét színben érhetők el, hogy Ön szabadon kiválaszthassa a bőrtónusához, hajszínéhez és személyiségez leginkább illő megoldást.

Professzionális döntés

A Plus Power készülékek különböző kategóriákban érhetők el: Alta2, Nera2, Ria2. Az Ön személyes hallás igényeinek és elvárásainak megfelelő típus kiválasztásához kérje hozzáértő audiológus segítségét.

Ellenállóbb, mint valaha

A Plus Power hallókészülékek egész napos kényelmet és teljesítményt nyújtanak, hiszen a nano bevonatnak köszönhetően ellenállóak az izzadtsággal, porral és vízzel szemben. A legszigorúbb biztonsági és megbízhatósági szabványoknak is megfelelnek.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató