Minden pillanat számít!
Nera2 – jobb hallás, könnyebb beszédértés

A hallásvesztést - mint bármely más egészséggel kapcsolatos fontos panaszt - minél hamarabb kezelik, annál jobb eredmény várható.

A halláscsökkenés kezelése bizonyítottan pozitív hatással van az életminőségre is, hiszen amellett, hogy segíti a jobb hallást, hozzájárul a jobb közérzethez és az aktív élethez.

A Nera2 egy prémium kategóriás eszköz, amely megadja Önnek a tiszta beszédértés lehetőségét úgy, hogy biztosan nem érzi magát fáradtnak a nap végére, a hangokat pedig mindvégig természetesnek fogja hallani.

Sokan úgy írják le első tapasztalatukat a Nera2 hallókészülékkel, mint egy élményt, amely megváltoztatta az életüket.

Nem a fülünkkel hallunk, hanem az agyunkkal

A fül a fogadott hangokat továbbítja az agynak, hogy az lefordítsa, értelmezze azokat. Nem a fülével hall, hanem az agyával. Amikor hallásvesztése van, füle nehezen veszi fel a hangokat és agya megpróbálja kitölteni a réseket.

E_te kilen_ előtt _em le__ek ott_on.

Még ha az agy keményen dolgozik, akkor is hihetetlenül nehéz – arról nem is beszélve, mennyire fárasztó – lépést tartani és aktívan részt venni mindabban, ami körülöttünk zajlik.

Az Új Nagy Dobás - a BrainHearing™ technológia segít az agynak értelmezni a hangokat

A Nera2 hallókészülékek jellemzője a BrainHearing technológia, melynek célja, hogy támogassa az agyat és segítse azt a hangok értelmezésében. Az Ön számára mindez azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel tud lépést tartani családtagjaival, barátaival vagy kollégáival a gyors tempójú beszélgetésekben, tehát könnyebbek és élvezetesebbek lesznek mindennapjai. Az együttműködés a fül, az agy és a hallókészülékek között alapvető fontosságú az Oticon számára és páratlan a hallókészülék iparban.

Élvezze az életet és minden pillanatát

Az Oticon Nera2 hallókészülék kiváló hangminőséget és számos egyedi beállítási lehetőséget kínál Önnek. Az Oticon négy BrainHearing technológiájából három megtalálható a készülékben, melyek: a Spatial Sound, Free Focus és a YouMatic. Ezek együttesen működve teremtenek Önnek magas szintű beszédértést, még zajos környezetben is. A Soft Speech Booster a Nera2-ben segíti a halk beszéd- és a lágy hangok könnyebb megértését.

A Nera2-vel elvárásainak megfelelően fog hallani, tehát kevesebb erőfeszítéssel, könnyen és aktívan tud részt venni a családjával, barátaival és munkatársaival folytatott beszélgetésekben.

Amint kipróbálja a Nera2-t, még több értékes pillanat lesz az életében.

360 fokos választék

Kiváló hangminőséggel a könnyebb hallásért
Az Oticon Nera2 hallókészülék kiváló hangminőséget kínál, megőrzi a hangokat természetes formájukban, így a hallás könnyű és valósághű lesz. A Nera2 jellegzetessége egy olyan technológia, amely összehangolja a két hallókészülék működését, így azok kiegyensúlyozott hangélményt biztosítanak a jobb beszédértés érdekében.

Kiválasztani a megfelelőt az Ön számára
Minden Oticon Nera2 hallókészülék egyedileg személyre szabható, hogy megfeleljen az Ön hallás igényeinek, életmódjának, kényelmi és esztétikai elvárásainak. Mindegyik típus kicsi és diszkrét. A Nera2 termékcsalád kínálatában a legkisebb elérhető hallókészülékek is megtalálhatók.

Az Oticon Nera2 széles választékát kínálja a hallókészülékeknek, jellemzően sokféle formában, stílusban és színben. A termékfelhozatal igen széles, az elegáns fül mögötti (BTE) modellektől kezdve, a teljes mértékben testre szabható és abszolút diszkrét hallójárati (ITE) készülékekig.

Ahogyan a kívánt modell és stílus kiválaszthatja, úgy arról is dönthet, hogy mely speciális kiegészítőkre van szüksége, mint például a legújabb generációs hangszórók.

Audiológusa részletesen be tudja mutatni az összes lehetséges változatot, hogy Ön biztosan a szükségleteinek megfelelő megoldást kapja.

SPATIAL SOUND

A hangforrások helyzetének gyors beazonosítása
A Spatial Sound az agy azon természetes képességét támogatja, amely érzékeli honnan ered a hang. Ez segít abban, hogy tudjuk hová összpontosítsuk a figyelmünket, és hogy olyan dolgokat vigyünk véghez, mint például az úttesten való biztonságos átkelés.

FREE FOCUS

Koncentráljon arra, ami fontos!
A Free Focus funkcióval a Nera2 hallókészülék azokra a hangokra fog fókuszálni, amiket hallani szeretne, még akkor is, ha éppen sétál vagy egy megbeszélésen, társasági összejövetelen vesz részt. Miközben Ön a beszédre koncentrál, egyúttal értékes háttérhang információt is kap, ezáltal figyelmét arra tudja irányítani, amit hallani szeretne.

YOUMATIC

Az Ön személyes hallás preferenciáira hangolva
A hagyományos hallókészülékek azon az elven működnek, hogy ugyanazok a beállítások mindenkinek megfelelnek. De nincs két ember, aki ugyanúgy akarja hallani a hangokat. Ez azért van, mert az agyunk másképp értelmezi a hangokat. A YouMatic az Ön egyéni, hallással kapcsolatos elképzelései szerint állítható be, hogy kielégítő és természetes hallásélményben legyen része.

Fülzúgást tapasztal?

Sokan tapasztalnak fülzúgást (tinnitus), mint egy csengést vagy zúgást a fejben. A Nera2 Pro Ti hallókészülékekben találhatóak személyre szabható hangingerek, például nyugtató óceán hangok. A Nera2 tinnitus programozhatóságáról kérdezze meg audiológusát.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató