Minőségi hallókészülék a középkategória felső szegmenséből!
Minőségi hallásgondozás

Szeretné hallását úgy fokozni, hogy a mindennapi helyzetekben mindig érvényesülni tudjon? A hallás alapvető feltétele a kommunikációnak és a társas kapcsolatoknak, és nemcsak otthon, hanem olyan környezetben is, ahol a beszédértést háttérzaj nehezíti. Amikor a hallás nehézzé válik, nem csupán nagyobb hangerőre van szüksége, hanem az is fontos, hogy a hangokat zavartalanul hallja, és figyelmét a fontos beszélgetésekre tudja összpontosítani.

A hallókészülékek forradalma

A modern digitális hallókészülékek az analóg készülékekhez képest a mindennapi helyzeteket hatékonyabban kezelik és jóval kevesebb kellemetlenséggel járnak. A bosszantó sípolás és gyakori hangerőállítás már a múlté. A digitális készülékek kiváló hangminőséget biztosítanak, a hang erőteljes és könnyen kezelhető.

Mit tud az Oticon Get?

A RISE technológiának köszönhetően az Oticon Get hallókészülék tiszta és kiegyensúlyozott hangélményt nyújt a halláscsökkenéssel élők számára. Viselésével a beszédértés könnyebbé válik, és segítségével Ön arra koncentrálhat, amit hallani szeretne. A termékcsalád különféle teljesítményű készüléket és változatos színválasztékot kínál, ám mind diszkrét és kényelmes viselet a fülön.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató