Maximális teljesítmény
A legjobb társ a mindennapokban

A legtöbb nagyfokú-súlyos és hallásmaradványos halláscsökkenéssel élő ember ugyanazt a hallókészüléket használja hosszú éveken át. A hallókészülék mindennapi társává válik, és ez teljesen érthető. Érdemes azonban lépést tartani a technológia rohamos fejlődésével, hiszen az általa hozott változások új előnyöket és jelentős javulást hozhatnak hallásában.

Akkor miért ne próbálná ki az új Oticon Dynamo-t? Az Oticon BrainHearing™ technológiával, olyan új és részletgazdag hangélményben lesz része, mely könnyebbé teszi a mindennapokat.

Néhány előny, amit megtapasztalhat az Oticon Dynamo-val:

  • Aktívabb résztvevője lehet életének, hiszen könnyebben megérti azt, amit hall.
  • Hallani fogja a magas frekvenciás hangokat, mint az “s” és “sz”.
  • A beszélgetés részleteit könnyebben tudja követni, mint valaha.
  • Egyéni elvárásainak megfelelően, személyre szabottan fogja hallani a hangokat.
  • Zavartalanul telefonálhat - bosszantó sípolás nélkül.
  • Éjjel-nappal élvezheti megbízható társát, időjárástól és tevékenységtől függetlenül.
Oticon BrainHearing™ technológia - értelmet ad a hangoknak

Az agyunkkal hallunk, nem a fülünkkel. A fül a fogadott hangokat továbbítja az agynak, hogy az feldolgozza, értelmezze azokat.

Halláscsökkenés esetén fülei nehezen veszik fel a hangokat, az agy pedig próbálja kitölteni a hanghézagokat. Hallásmaradványos hallásvesztés esetén ez még inkább igaz. Mindez azt jelenti, hogy hihetetlenül kimerítő és nehéz lépést tartania az Ön körül zajló eseményekkel.

Az Oticon egyedülálló és innovatív BrainHearing™ technológiája a lehető legtisztább jelet biztosítja az agy számára, így segítve azt a hangok értelmezésében. Segítségével természetes hangélményben lesz része, és kevesebb erőfeszítéssel, jobban megérti a beszédet.

Több beszédrészlet mint valaha

A beszéd megértéséhez elengedhetetlen, hogy a lehető legtöbb beszédrészlet rendelkezésre álljon, a beszédhang felismerhető, intenzitása megkülönböztethető és forrása beazonosítható legyen. Ezek együttesen segítik elő a társas kapcsolatok fenntartását, beszélgetések kezdeményezését és az aktív kommunikációt.

Az Oticon Dynamo egyedülálló módon dolgozza fel a hangokat. Az innovatív frekvencia áthelyező Speech Rescue™ technológia és a fejlett Speech Guard E kompressziós rendszer együttesen működve, a beszéd részleteinek megőrzésével járulnak hozzá a kiváló beszédértéshez.

A Speech Rescue által hallhatóvá válnak a magas frekvenciás hangok, mint például az “s” vagy az “sz”. A Speech Guard E pedig megőrzi a beszéd fontos részleteit. A mindennapok során ezek együttesen segítik a beszéd tisztább észlelését és megértését, még zajos környezetben is.

Hogyan működik

1. lépés “Áthelyezés”: a Speech Rescue a magas frekvenciás hangokat az érintett hallástartományába helyezi át, hogy azok hallhatóvá váljanak.

2. lépés “Felerősítés”: a Speech Guard E felerősíti a magas frekvenciás hangokat és megóvja a beszéd dinamikus részleteit azért, hogy az áthelyezett hangok még tisztábbak legyenek.

Hallja úgy a hangokat, ahogyan szeretné

Tudatos választás
Érdemes feltérképezni minden lehetőséget, mely javíthatja hallását. Viszont számolnunk kell azzal, hogy egy új technológia kipróbálása, felfedezése során a kezdeti alkalmazkodási időszakban türelemre lesz szükség. Végül azonban olyan előnyöket élvezhet, mint a jobb hangélmény és a könnyebb beszédértés.

Egy új hallókészülék kipróbálása során az agynak keményebben kell dolgoznia azért, hogy alkalmazkodni tudjon az új technológiához és hangzáshoz. Kezdetben ez merőben szokatlan élmény lehet. Az Oticon különleges BrainHearing™ technológiája segít a hangok értelmezésében, így hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben megszokja új hallókészülékét.

Hangzás az Ön igényeire szabva
A hagyományos hallókészülék technológia azt veszi alapul, hogy ugyanaz a beállítás mindenki számára megfelelő.

Ám a hallás nagyon egyedi élmény, hiszen az agy egyénenként eltérő módon értelmezi a hangokat.

A YouMatic technológia segítségével, az egyéni hallás igényeknek és elvárásoknak megfelelően testreszabható a Dynamo hangzása. Ez a tulajdonság hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben alkalmazkodni tudjon egy új, részletgazdag és természetesebb hangélményhez.

Váltás a Dynamo hallókészülékre

A grafikon három különböző személy alkalmazkodási folyamatát mutatja az elégedetsség és az idő függvényében.

Nincs többé gerjedés

Az Oticon Dynamo egy erőteljes hallókészülék, mely maximális teljesítményt és kitűnő hangminőséget nyújt, kompromisszumok nélkül.

Ennek egyik oka az Inium Sense feedback shieldSP. Ez az új és hatékony gerjedésgátló rendszer ugyanis lehetővé teszi, hogy a bosszantó és zavaró - olykor zavarba ejtő – sípolástól mentesen élvezze a mindennapokat. Tehát akár telefonál, akár megöleli vagy puszival üdvözli szeretteit, Ön magabiztos és nyugodt lehet, vagyis teljes életet élhet.

Megbízható társ, a gondtalan hétköznapokért

Ha egész nap hallókészüléket kell viselnie, annak megbízhatónak, ellenállónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie.

Az Oticon Dynamo egy megbízható társ, akire számíthat:

  • nano-bevonattal és IP58 besorolással rendelkezik - tehát a hallókészülék ellenáll a pornak és víznek egyaránt.
  • biokompatibilis és hipoallergén – nem tartalmaz káros anyagokat, például ftalátokat és nikkelt.
  • rendkívül ergonomikus és könnyen kezelhető - a hangerőszabályzó kerékkel könnyen és gyorsan beállíthatja a kívánt hangerőt, a kiemelkedő programváltó gombbal pedig gyorsan és diszkréten válthat a programok között.
Diszkrét kialakítás - kényelmes viselet

Az új Oticon Dynamo kis méretű, de nagy teljesítményű hallókészülék. Azért, hogy diszkrét és kényelmes viselet legyen, megalkottuk a legkisebb 13-as elemmel működő hallókészüléket.

Tegye színessé életét

A Dynamo hét színben érhető el, hogy Ön szabadon kiválaszthassa a bőrtónusához, hajszínéhez és személyiségéhez leginkább illő készüléket.

Csatlakozzon a világhoz, mely körülveszi

Az Oticon ConnectLine használatával azonnali javulást tapasztalhat a munkahelyi, otthoni és társasági élet során végbemenő kommunikációban.

Mi is a ConnectLine?
A ConnectLine egy olyan komplex rendszer, mely lehetővé teszi a különféle kommunikációs és szórakoztató alkalmazásokhoz történő csatlakozást. A Streamer Pro segítségével átalakítja a Dynamo-t egy személyes vezeték nélküli headset készülékké. Használatával kevésbé megerőltető és könnyebb lesz a telefonhívások vagy beszélgetések lebonyolítása zajos környezetben, élvezetesebbé válik például a tévézés, zenehallgatás vagy videótelefonálás. A Streamer Pro és az ingyenesen letölthető ConnectLine App lehetővé teszi a Dynamo hallókészülék és a ConnectLine eszközök diszkrét szabályozását iPhone®, iPad®, iPod touch®, illetve Android™ okostelefonjával vagy tablet készülékével.

Az Apple, az Apple logó, az iPhone, iPad és iPod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei, az Egyesült Államokban és más országok területén. App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google Inc. védjegyei.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató