Prémium hallásélmény
Élmény, mely megváltoztatja az életét. Örökre.

A hallásvesztést - mint bármely más egészséggel kapcsolatos fontos panaszt - minél hamarabb kezelik, annál jobb az eredmény.

A halláscsökkenés kezelése bizonyítottan pozitív hatással van az életminőségre is, hiszen amellett, hogy segíti a jobb hallást, hozzájárul a jobb közérzethez és az aktív élethez.

Az Alta2 egy prémium kategóriás eszköz, mely megadja Önnek a tiszta beszédértés lehetőségét úgy, hogy Ön biztosan nem érzi magát fáradtnak a nap végére, és a hangokat mindvégig természetesnek hallja.

Sokan úgy írják le első tapasztalatukat az Alta2 hallókészülékkel, mint egy életet megváltoztató élményt.

Nem a fülünkkel hallunk, hanem az agyunkkal

A fül a fogadott hangokat továbbítja az agynak, hogy az lefordítsa, értelmezze azokat. Nem a fülével hall, hanem az agyával. Amikor hallásvesztése van, füle nehezen veszi fel a hangokat és agya megpróbálja kitölteni a réseket.

Es_e ki_e_c el_ _t m_r ott_on le_ _ek.

Még ha az agy keményen dolgozik, akkor is hihetetlenül nehéz – arról nem is beszélve, mennyire fárasztó - lépést tartani és aktívan részt venni mindabban, ami zajlik körülöttünk.

Az Új Nagy Dobás — a BrainHearing™ technológia, mely segít az agynak értelmezni a hangokat

Az Alta2 hallókészülékek jellemzője a BrainHearing technológia, melynek célja, hogy támogassa az agyat és segítse azt a hangok értelmezésében, minél kevesebb erőfeszítéssel.

Élete legjobb döntése!

A prémium kategóriájú Oticon Alta2 hallókészülék több személyre szabási lehetőséget kínál, mint bármelyik hallásjavító eszköz valaha. Az Alta2 tartalmazza mind a négy BrainHearing technológiát, melyek: Speech Guard E, Spatial Sound, Free Focus és YouMatic. Ezek együttesen működve biztosítják Önnek a lehető legjobb hangminőséget, és elérhetővé teszik a legrészletesebb, legteljesebb hangélményt és beszédértést. A Soft Speech Booster segíti a halk beszéd- és a lágy hangok könnyebb megértését.

Tehát legyen szó zajos környezetről vagy csendről, meghitt pillanatokról, az Alta2 lehetőséget nyújt arra, hogy Ön aktív szereplője legyen a több résztvevős beszélgetéseknek, méghozzá minél kevesebb erőfeszítéssel.

Amint kipróbálja az Alta2 hallókészüléket, tudni fogja, miért ajánljuk mindazoknak, akik csak a legjobbal érik be.

360 fokos választék

Kiváló hangminőséggel a könnyebb hallásért
Az Oticon Alta2 hallókészülék kiváló hangminőséget kínál, megőrzi a hangokat természetes formájukban, így a hallás könnyű és valósághű lesz. Az Alta2 jellegzetessége egy olyan technológia, amely összehangolja a két hallókészülék működését, így azok kiegyensúlyozott hangélményt biztosítanak a jobb beszédértés érdekében.

Kiválasztani a megfelelőt az Ön számára
Minden Oticon Alta2 hallókészülék egyedileg személyre szabható, hogy megfeleljen az Ön hallás igényeinek, életmódjának, kényelmi és esztétikai elvárásainak. Mindegyik típus kicsi és diszkrét. Az Alta2 termékcsalád kínálatában a legkisebb elérhető hallókészülékek is megtalálhatók.

Az Oticon Alta2 széles választékát kínálja a hallókészülékeknek, jellemzően sokféle formában, stílusban és színben. A termékfelhozatal igen széles, az elegáns fül mögötti (BTE) modellektől kezdve, a teljes mértékben testre szabható és abszolút diszkrét hallójárati (ITE) készülékekig.

Ahogyan a kívánt modell és stílus kiválaszthatja, úgy arról is dönthet, hogy mely speciális kiegészítőkre van szüksége, mint például a legújabb generációs hangszórók.

Audiológusa részletesen be tudja mutatni az összes lehetséges változatot, hogy Ön biztosan a szükségleteinek megfelelő megoldást kapja.

SPEECH GUARD E

Kiváló beszédfelismerés
Ez az egyedülálló technológia megóvja a beszéd tisztaságát és részleteit, így az agy könnyebben megérti az elhangzottakat, még zajos környezetben is.

SPATIAL SOUND

A hangforrások helyzetének gyors beazonosítása
A Spatial Sound az agy azon természetes képességét támogatja, amely érzékeli honnan ered a hang. Ez segít összpontosítani a figyelmünket, például az úttesten való biztonságos átkelés során.

FREE FOCUS

Koncentráljon arra, ami fontos!
A Free Focus funkcióval az Alta2 hallókészülék azokra a hangokra fog ráfókuszálni, amiket hallani szeretne, még akkor is, ha éppen gyalogol vagy egy megbeszélésen, társasági összejövetelen vesz részt. Miközben Ön a beszédre koncentrál, egyúttal értékes háttérhang információt is kap, ezáltal figyelmét arra tudja irányítani, amit hallani szeretne.

YOUMATIC

Az Ön személyes hallás preferenciáira hangolva
A hagyományos hallókészülékek azon az elven működnek, hogy ugyanazok a beállítások mindenkinek megfelelnek. De nincs két ember, aki a hangokat ugyanúgy akarja hallani. Ez azért van, mert az agyunk másképp értelmezi a hangokat. A YouMatic-ot az Ön Alta2 készülékében úgy lehet beállítani a személyes elképzelése szerint, hogy egy kielégítő és természetes hallásélményt kapjon.

Opcionális kiegészítők

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató