touchTymp MI 34

Jellemzők

Gördülékeny munkafolyamatok
A touchTymp egyesíti a 10.4"-os érintőképernyőt és a felhasználóbarát kialakítású kezelőfelületet az intuitív működés érdekében. A nagy színes kijelző lehetővé teszi a paraméterek könnyű változtatását maximum 3 kattintással.

Középpontban a páciens
Az egyedülálló touchTymp fénysáv valós időben mutatja a vizsgálat folyamatát a mérőegységen, amely egyszerűen a páciens felsőruházatához csíptethető, így a diagnosztikai szonda működése ellenőrizhető. Ezen felül jelzőfények mutatják, hogy éppen melyik fül vizsgálata történik, valamint a vizsgálat eredményét is jelzik.

Átfogó vizsgálati protokollok
A touchTymp MI 34 készülék átfogó vizsgálati protokollokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a vizsgálati és diagnosztikai folyamatok azonnali működését: tympanometria 226 Hz-en, tympanometria automatikus akusztikus reflexkiváltással vagy adott frekvencián történő akusztikus reflexkiváltással, Reflex fáradás (decay) mérések és fülkürtfunkció vizsgálat (ETF). A választható 1 kHz-es magas frekvenciás mérőhang megbízható eredményeket biztosít újszülöttek vizsgálata esetén.

Egyszerű nyomtatás
Azonnal nyomtatható vizsgálati eredmények és jelentések a touchTymp beépített nyomtatójának használatával. Ha a szondát a szondatartóba helyezzük, a nyomtatás automatikusan elindul - a touchTymp valóban ennyire könnyen kezelhető és intuitív.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.