touchTymp MI 24

Jellemzők

Egyszerűen intuitív
Az új touchTymp egyesíti a 10.4”-os érintőképernyőt és az innovatív ikon szerkezetet a hihetetlenül intuitív kezelhetőség érdekében. A nagy színes kijelző lehetővé teszi a paraméterek könnyű változtatását, maximum 3 kattintással. A touchTymp egyszerűen könnyebbé teszi a szakemberek munkáját.

Páciens-központú vizsgálat
Arra tervezték, hogy segítse a felhasználót abban, hogy a páciensre koncentrálhasson és ne magára a vizsgálatra. Az ergonomikus és rugalmas szondán található egyedülálló fénysáv valós időben mutatja a vizsgálat folyamatát. Ezen felül fejlett jelzőfények mutatják, melyik fül vizsgálata történik, illetve a vizsgálat eredményét is jelzik.

Átfogó vizsgálati protokollok
A touchTymp MI 24 mindenre kiterjedő standard protokollokkal rendelkezik, melyek biztosítják az összes vizsgálati folyamat azonnali működését: tympanometria 226 Hz-en; tympanometria automatikus akusztikus reflexkiváltással vagy adott frekvencián történő akusztikus reflexkiváltással. A választható 1 kHz-es magas frekvenciás mérőhang megbízható eredményeket biztosít újszülöttek vizsgálata esetén.

Nyomtatás egyszerűen
A beépített nyomtatóval a vizsgálati eredmények és jelentések gyorsan kinyomtathatók. Ha a szondát a szondatartóba helyezzük, a vizsgálati eredmények nyomtatása automatikusan elindul – a touchTymp valóban ennyire könnyen kezelhető és intuitív.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.