MB 11 Classic Screener

Jellemzők

Hallásszűrés másodperceken belül
A MAICO MB 11 Standard gyors automatikus ABR szűrővizsgálatot kínál. Ez kifejezetten a újszülött szűrővizsgálatra alkalmas. Az elektródák rugalmas felhasználhatósága miatt egyaránt használható még idősebb gyerek vagy felnőtt esetén is.

Szűrés az új, szabadalmaztatott CE-Chirp ™ rendszerrel
CE-Chirp egyszerre stimulálja a cochlea teljes régióját ami sokkal magasabb szintű és gyorsabb eredményeket generál összehasonlítva a standard CLICK-el. Ez azt jelenti, hogy nagyon megbízható eredményeket kaphatunk normál vizsgálati körülmények között is. A Fast Steady State Algoritmus mérés könnyen elvégezhető, gyors és megbízható eredményeket ad. Ha a 35 dBHL jelszintre választ észleli a rendszer a vizsgálat eredménye PASS.

Egyidejű szűrés mindkét oldalon
Külön előnye az MB 11 standardnak, hogy lehetőséget ad a gyors binaurális ABR szűrővizsgálatra csak három elektródával 20 másodperc alatt, hogy ezzel is lerövidítse összes szűrési idő.

Automatikus Impedancia ellenőrzés
EEG mérések megkövetelik az alacsony bőr -- elektróda ellenállást. A beépített automatikus impedancia ellenőrzés biztosítja a jó vizsgálati körülményeket minden helyzetben.

Integrált követési és adatátvitel
A szoftver automatikus adatfeldolgozó-exportáló funkcióval képes a beteg és a vizsgálati adatok tárolására és nyomon követésére.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.