MB 11 BERAphone®

Jellemzők

Hallásszűrés néhány másodpercen belül
A MAICO MB 11 BERAphone® gyors automatikus agytörzsi AABR szűrővizsgálatot kínál újszülöttek és kisgyermekek számára egyaránt. A BERAphone készüléket egyszerűen helyezzük a baba fejére, miután elektróda géllel néhány ponton bekentük azt. Néhány másodpercen belül megérkezik az eredmény, ha a baba hallása megfelelő. A FastSteadyState algoritmusmérés könnyen elvégezhető, gyors és megbízható eredményeket ad. Ha a 35 dBHL jelszintre választ észleli a rendszer a vizsgálat eredménye PASS-MEGFELELT.

Szűrés az új, szabadalmaztatott CE-Chirp ™ rendszerrel
CE-Chirp egyszerre stimulálja a cochlea teljes régióját ami sokkal magasabb szintű és gyorsabb eredményeket generál összehasonlítva a standard CLICK-el. Ez azt jelenti, hogy nagyon megbízható eredményeket kaphatunk normál, zajos vizsgálati körülmények között is.

Automatikus Impedancia ellenőrzés
EEG mérések megkövetelik az alacsony bőr -- elektróda ellenállást. A beépített automatikus impedancia ellenőrzés biztosítja a jó vizsgálati körülményeket minden helyzetben.

Integrált követési és adatátvitel
A szoftver automatikus adatfeldolgozó-exportáló funkcióval képes a beteg és a vizsgálati adatok tárolására és nyomon követésére.

MAICO BERAphone ®
A szabadalmaztatott BERAphone ® tartalmaznak egy hangszórót, elektronikus és mérő elektródákat egy egységben. A tápegység és az adatátvitel USB kapcsolaton keresztül történik .

Rendkívül költséghatékony mérési rendszer
Mivel a rozsdamentes acélból készült elektródák vannak beépítve a BERAphone ®lehetővé teszi az eldobható elektródák elhagyását. Így nem merülnek fel rendszeres költségek a mérés rendkívül költséghatékony.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.