touchTymp MI 26

Tympanometria & Audiometria egy eszközben

Egyszerűen intuitív középfül szkenner audiometriával.
A touchTymp MI 26 egyesíti a gyors szűréses tympanometria és audiometria teszteket egy rendkívüli készülékben. A teljes 10.4"-os érintőképernyő a felhasználóbarát interfésszel egyedi, intuitív működtetést biztosít, lehetővé teszi a felhasználó számára a paraméterek gyors változtatását. Könnyen válthat a tesztek között anélkül, hogy át kelljen állni az egyik készülékről egy másikra. Használja ki a kis helyigényt, ha korlátozott hellyel rendelkezik az íróasztalon. A touchTymp MI 26 valóban javítja mindennapi munkafolyamatát.

Átfogó vizsgálati protokollok
A touchTymp MI 26 készülék átfogó standard protokollal rendelkezik az összes szűrővizsgálati folyamat azonnali működtetéséhez: tympanometria 226 Hz-en, tympanometria automatikus vagy meghatározott akusztikus reflexkiváltással és audometria (levegővezetés és opcionális csontvezetés). A választható 1 kHz-es magas frekvenciás mérőhang megbízható eredményeket biztosít újszülöttek vizsgálata esetén.

Középpontban a páciens
Az ergonómiai és érzékeny szondával ellátott touchTymp fénysáv biztosítja a tympanometriai tesztek valós idejű előrehaladását. A jelzőfény közvetlenül az ujjhegyénél megmutatja, melyik fület teszteli valamint a vizsgálat eredményét is jelzi.

Nyomtatás egyszerűen
A touchTymp beépített nyomtatóval a vizsgálati eredmények azonnal kinyomtathatóak. Ha a szondát a szondatartóba helyezzük, a nyomtatási folyamat automatikusan elindul. Átküldheti az eredményeket a számítógépre, lehetővé téve a hosszú távú tárolást, a teljes oldalas nyomtatást és az EMR integrációhoz PDF készítését.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.