MB 11 BERAphone®

Az egyetlen AABR hallásszűrő csecsemőknek cserélendő tartozékok nélkül a csúcstechnológiás csecsemő hallásszűrés érdekében

  • leggyorsabb AABR algoritmus a piacon (független tudósok által megállapítva)
  • egyedülálló BERAPhone integrált elektródákkal – megtakarítja a cserélendő tartozékok költségeit
  • CE-Chirp ingerek a gyors eredmény érdekében
  • automatikus impedancia mérés az optimális mérési körülmények biztosítása érdekében
  • teszt adatok, eredmények exportálása
  • 35 dBHL-s stimulációs szint
  • USB-s csatlakozás akár áramellátás, akár adatátvitel érdekében
  • követéses vizsgálatok: Hagyományos ABR és Time Step Stimulus vizsgálat
  • gyors és egyértelmű eredmény – „Megfelelt“, „Nem felelt meg“

Hallásszűrés néhány másodpercen belül
A MAICO MB 11 BERAphone® gyors automatikus agytörzsi AABR szűrővizsgálatot kínál fel az újszülöttek és a kisgyermekek számára. A BERAphone készüléket egyszerűen helyezzük a baba fejére, miután elektróda géllel néhány ponton bekentük azt. Néhány másodpercen belül megérkezik az eredmény, ha a baba hallása megfelelő. A FastSteadyState algoritmusmérés könnyen elvégezhető, gyors és megbízható eredményeket ad. Ha a 35 dBHL jelszintre választ észleli a rendszer a vizsgálat eredménye: PASS-MEGFELELT.

Szűrés az új, szabadalmaztatott CE-Chirp ™ rendszerrel

A CE-Chirp egyszerre stimulálja a cochlea teljes régióját, ami sokkal magasabb szintű és gyorsabb eredményeket generál összehasonlítva a standard CLICK-el. Ez azt jelenti, hogy nagyon megbízható eredményeket kaphatunk normál, zajos vizsgálati körülmények között is.

Automatikus Impedancia ellenőrzés

EEG mérések megkövetelik az alacsony bőr-elektróda ellenállást. A beépített automatikus impedancia ellenőrzés biztosítja a jó vizsgálati körülményeket minden helyzetben. Integrált követési és adatátvitel. A szoftver automatikus adatfeldolgozó-exportáló funkcióval képes a beteg és a vizsgálati adatok tárolására és nyomon követésére.

Rendkívül költséghatékony mérési rendszer

Mivel a készülékbe rozsdamentes acélból készült elektródák vannak beépítve, ezért a BERAphone egyedüliként lehetővé teszi, hogy további költségek (eldobható elektródák használata) nélkül végezzük a méréseket. A továbbiakban így nem merülnek fel rendszeres költségek, a mérés rendkívül költséghatékony!

Standard tartozékok

Magyar nyelvű szoftver, MB11 mérőfej, mérőerősítő, tároló, hordtáska, mérő-adatkezelő szoftver, elektróda gél, USB kábel, kezelési utasítás.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.