MA 53

Jellemzők

Valóban hordozható kialakítás
Az ergonomikus kialakítású MA 53 belső tárolóval rendelkezik. A könnyű (5,8 kg tartozékokkal) ám mégis masszív felépítésének és a puha, kényelmes fogantyúnak köszönhetően az MA 53 egyszerűen szállítható.

Valódi két csatornás klinikai eszköz
Az MA 53 fejlett technológiája lehetővé teszi, hogy a kezelő szabadon válasszon különböző vizsgálati jelek és frekvenciák között mind a két csatornán. Diagnosztikai vizsgálatok, például SISI, DLI, ABLB, Carhart fáradás és Stenger is elvégezhető. A komplex kialakítás lehetővé teszi, hogy ugyanabba a fülbe vezessünk 2 különböző jelet.

Könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítás
Az MA 53 könnyen kezelhető. Az egyedülálló dB osztó kezelő gomb működtethető felülről vagy oldalról. A megszakítás gomb és a gyakran használt gombok mellett az intenzitás gomb egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi az egykezes használatot. A két csatornás billentyűzetkiosztás és a minden funkciót visszajelző LED biztosítja a hibamentes működést. A nagy, megvilágított grafikus LCD kijelző mutatja a beállításokat és a vizsgálati eredményeket.

Automatikus adatátvitel PC-re
Az MA 53 egy szabványos RS 232 soros interfész segítségével automatikusan küldi át a vizsgálati eredményeket a csatlakoztatott számítógépre.

Opciók speciális mérések
Az MA 53 fejlett diagnosztikai méréseket tesz lehetővé a magashang audiometriának köszönhetően.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.