easyTymp™

Jellemzők

Nagyon gyors középfül vizsgálat
A easyTymp ideális kézi készülék középfül szűrővizsgálatok elvégzésére. Megbízható impedancia és ipsilateralis reflex vizsgálatok másodperceken belül. A reflex vizsgálatok során az intenzitás automatikusan emelkedik, amíg reflexet észlel, vagy az maximumig eljut.

Választható vizsgálati protokoll
Minden rendelkezésre álló vizsgálati protokoll könnyen kiválasztható egy kézzel. A rendelkezésre álló vizsgálati protokollok: tympanometria 226 Hz-en; tympanometria és Auto Reflex vagy tympanometria a Reflex 90 dB -nél.

Választható nagyfrekvenciás tympanometria
Az opcionális nagyfrekvenciás szonda mérőfrekvenciája 1 kHz, ami ideális az újszülöttek és a kisgyermekek vizsgálata során. A rendelkezésre álló vizsgálati protokollok: tympanometria, 1 kHz; tympanometria és Auto Reflex vagy tympanometria a Reflex-nél 80 dB WB.

easyTymp dokkoló
A easyTymp tárolója és töltője. Ez kapható több változatban is, fül illeszték doboz vagy integrált nyomtató.

Kiterjedt tárolás
Az easyTymp belső memóriája több mint1000 mérést tárol. Az opcionális impedancia szoftver adat kezelőt is fel lehet használni.

Standard tartozékok
easyTymp kézi egység, Mérőcsúcs, akkumulátor, tápegység, easyTymp kézi egység; füldugasztartó doboz, illesztékek, kalibráló üreg, Hordtáska

Kiegészítő tartozékok
MAICO-impedancia Software, Külső szonda (35 cm), licenc nagyfrekvenciás méréshez (1 kHz) dokkolóba beépített fül illeszték tároló doboz, tápegység és a kiegészítő akkumulátor Dokkolóbs integrált nyomtató, hálózati tápegység és a kiegészítő akkumulátor

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.