A+
A-
Az Oticon Opn™, a világ első internetre kapcsolódó hallókészüléke a CES 2017 innovációs díját két kategóriában is elnyerte

Az Oticon Opn-t a „Technológia egy jobb világért” és a „Viselhető technológia” kategóriában díjazták a világ legnagyobb technológiai kiállításán.

Az Oticon Opn™ a világ első internetre kapcsolódó hallókészüléke a CES 2017 két innovációs díját is elnyerte. Az Opn™ olyan sokat ígérő tulajdonságok sorát kínálja, melyek segítségével a halláscsökkenéssel élők zökkenőmentesen csatlakozhatnak okoseszközökhöz, okostelefonokhoz és helytállhatnak zajos környezetben a több beszélős hallási helyzetekben is – ahol a mai legfejlettebb hallókészülékek sem tudnak érdemben segíteni.

Az Oticon, a korszerű audiológiai és hallókészülék technológiai iparágban meghatározó vállalat bejelentése szerint, az Oticon Opn™ két kategóriában is díjat nyert a CES 2017 rangos innovációs versenyén. Az évente megrendezésre kerülő nemzetközi seregszemlén a csúcstechnológiás termékekben és szolgáltatásokban megjelenő innovatív tervezést és mérnöki munkát részesítik elismerésben.Az Opn™ a világ első internetre kapcsolódó hallókészüléke úttörő technológiai teljesítmény. Az Oticon legújabb BrainHearing™ technológiával felvértezett eszköze olyan sokat ígérő tulajdonságok sorát kínálja, melyek segítségével a halláscsökkenéssel élők zökkenőmentesen csatlakozhatnak okoseszközökhöz, okostelefonokhoz és helytállhatnak zajos környezetben a több beszélős hallási helyzetekben is – ahol a mai legfejlettebb hallókészülékek sem tudnak érdemben segíteni.


Az Opn™ két kategóriában megszerzett díjai jelzik az Oticon töretlen elkötelezettségét az olyan megoldások kifejlesztése mellett, amelyek valódi többletet nyújtanak az életminőség tekintetében.

A fejlesztések fő iránya a „valóban fontos dolgok internetének” gondolata, felkarolva és tovább növelve az okoseszközök és internetre csatlakoztatott otthonok hasznát.

Az első díjat (Technológia egy jobb világért) olyan termékek kaphatják, melyek olyan általános cél elérésében segítenek, melyek a világot pozitívan befolyásolják. A második kategória (Viselhető technológiák) az elektronikus eszközök olyan új családját célozza, melyekben érzékelők sokasága szolgálja a tájékozódást, információszerzést és átadást vagy épp az emberi érzékszervek kiegészítését.

„Büszkék vagyunk a Oticon Opn CES 2017 innovációs versenyén szerzett két díjára, melyet a vásárlók is igen nagyra értékelnek” – nyilatkozta Gary Rosenblum az Oticon amerikai leányvállalatának igazgatója. „Az Opn a diszkrét megjelenésű korszerű viselhető technológia megtestesítője. Az Opn tesz azért, hogy a világ jobb hely legyen a halláscsökkenéssel élők számára: alkalmassá teszi őket arra, hogy élvezzék mind a hangok világát, mind a dolgok internete által kínált szinte korlátlan lehetőségeket.”A CES 2017 innovációs versenyét a CES 2017 szervezője, a Consumer Technology Association (CTA, amerikai Fogyasztói Elektronika Társaság) támogatja. A CES 2017 a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítása, az iparág minden fontos szereplőjének találkozóhelye.

További információért kattintson ide, vagy lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.