A+
A-
Az Oticon bevezeti a Ruby családot a költségtudatos pácienseknek

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben sokunknak különösen oda kell figyelnünk a költségekre, de természetesen az is rendkívül fontos, hogy mindent hallhassunk magunk körül, aktívan részt tudjunk venni a mindennapokban.

Azoknak, akik vissza szeretnének térni a munka és a társadalmi érintkezések világába, az Oticon új, közepes árkategóriájú termékcsaládot kínál, természetesen a megszokott kiváló Oticon minőségben. Az új Oticon Ruby hallókészülék-család új mércét állít kategóriájában a nagyszerű hangminőséget, könnyű töltést és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeket ötvözve egyetlen, komplett megoldásban.

A Velox S platformra támaszkodva az Oticon Ruby a SuperShield visszacsatolás-kezeléssel már akkor megelőzi a gerjedést, mielőtt bekövetkezne, így viselőik úgy élvezhetik a hallást, hogy nem kell a zavaró fütyüléssel és sípolással foglalkozniuk. Azon páciensek számára, akik a tölthető elemek kényelmét szeretnék élvezni, az új, könnyen használható töltő teljes napra elegendő* töltöttséget biztosít, csupán néhány óra alatt

Az alacsony energiafelhasználású Bluetooth® különböző eszközök széles körével, okostelefonokkal, TV-kel és számítógépekkel kapcsolja össze Önt, így a különböző készülékek hangját közvetlenül a hallókészülékében hallva élvezheti.

„Miután megtapasztalták a társadalmi távolságtartás kényelmetlenégét, a fogyasztók felismerték, milyen fontos, hogy könnyen csatlakozzanak a modern technológiákhoz, hiszen ezek segítenek abban, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, barátaikkal és kollégáikkal” nyilatkozta Don Schum, PhD, az Oticon Inc. szakmai alelnöke. „A telefonhívások, a videochat-ek és az egyéb virtuális kapcsolatok kulcsfontosságúak lettek. Ezek a kapcsolatok jobban élvezhetők, ha jobban hall az ember. Ugyanakkor, a fokozatosan újrainduló gazdaság és javuló eredmények ellenére, egyes betegeknek jobban oda kellhet figyelniük kiadásaikra. Az Oticon Ruby-val a hallásszakértők azoknak a pácienseknek is tudnak megfizethető hallókészülékeket kínálni, akik olyan kényelmi funkciókra vágynak, mint a könnyű csatlakozás az elektronikai eszközökhöz vagy a tölthető készülékek.”

Mint minden Oticon vezeték nélküli szolgáltatásokkal rendelkező hallókészülék, a Ruby is kompatibilis az Oticon RemoteCare alkalmazásával. Ez egy új egészségügyi távszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a hallásszakértő a készülék finombeállítását interneten keresztül végezze el egy virtuális találkozón. Így a páciensnek ki sem kell mozdulnia otthona kényelméből, vagy nem kell elkéredzkednie munkahelyéről és plusz utazással töltenie az idejét.

Komplett megoldás

Az Oticon Ruby, mint minden újabb Oticon hallókészülék, BrainHearing™ technológiát használ, amely segít az agynak a hangok értelmezésében és abban, hogy viselője gond és fáradtság nélkül részese legyen még a kihívásokkal teli hangkörnyezetben folytatott beszélgetéseknek is.

A készülékben levő bivalyerős Velox S platform biztosítja az új SuperShield technológia alkalmazását, amely elemzi a bejövő zaj szintjét, azonosítja a visszacsatolást és megakadályozza a gerjedést, mielőtt az egyáltalán bekövetkezne.

Az Oticon Ruby miniRITE R tölthető hallókészülék egész napi használatra elegendő töltést biztosít, csupán néhány óra alatt*. Az érintésmentes induktív töltő használata döbbenetesen egyszerű: még azok is, akik már kissé nehezebben tudják az apró tárgyakat megfogni, egyszerűen használhatják, hiszen szinte magától csusszan be a hallókészülék a töltőben kialakított helyére. Ráadásul nagyon biztonságos a használata, a hallókészülékeket a lítiumion-akkumulátor technológiájának köszönhetően nem lehet túltölteni. Ha valaki mégis elfelejtené éjszakára a töltőbe tenni a hallókészülékét, annak a gyorstöltő funkció a megmentő lehetőség, ami csupán 30 perc alatt 6 órányi használatra elegendő energiát biztosít.

Az Oticon Ruby 2,4 GHz-es Bluetooth® low energy energiatakarékos technológiát használ a különböző készülékek – például okostelefon, autó, zenelejátszó vagy számítógép. A páciensek akár több TV adapterrel is párosíthatják készülékeiket, és az Oticon ON applikáció segítségével gördülékenyen válthatnak a hangforrások között. Az Oticon ON applikáció segítségével a készülékviselők módosíthatják a hangerőt, beállítások között válthatnak, ellenőrizhetik az elem vagy akkumulátor töltöttségét és használhatják a Hallókészülék keresése és az Oticon HearingFitness™ funkciókat.

Az Oticon Ruby a 2,4 GHz-es, alacsony energiaigényű Bluetooth technológiával egyszerűen, vezeték nélkül csatlakozhat eszközök széles választékához, például okostelefonokhoz, MP3 lejátszókhoz, PC-khez, TV adapterekhez, stb. A hangot közvetlenül a hallókészülékében, akár sztereóban is élvezheti, bárhol is legyen a lakásban. Az Oticon Ruby-t csatlakoztathatja több TV adapterhez, és használhatja az Oticon ON alkalmazást, hogy a hangerőt közvetlenül a hallókészülékében állítsa, függetlenül a televízió hangszóróitól. Így Ön is és családtagjai is megfelelő hangerőn, a közvetítést jól értve élvezhetik a műsorokat.

Az új Oticon Ruby hallókészülék-családot a https://mediszintech.hu/Oticon-Ruby oldalon tekintheti meg.

* A lítiumion-akkumulátor teljesítménye a hallásveszteségtől, az életstílustól és a használati szokásoktól függően változhat.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2021 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.