A+
A-
Mediszintech Audiológia Kft.

Magyarországon egyedüliként, komplett megoldásokat kínálunk az audiológia minden területén: hallókészülékek, implantátumok (CI és BAHS), hallásdiagnosztikai műszerek.

A Mediszintech Audiológia Kft. az 1991-ben alakult és 100%-ban magyar tulajdonú Mediszintech Orvostechnikai Kft-ből történő kiválással jött létre 2017-ben. Kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az audiológiai eszközök piacán.

Alapvető célunk ügyfeleink életminőségének javítása, ezért szakembereink folyamatosan lépést tartanak a terület legfrissebb kutatási eredményeivel és az ezekből következő technológiai innovációkkal. Állandó munkakapcsolatban állunk a hazai egészségügyi intézmények szakembereivel és a szakmai tudományos szervezetekkel. Rendszeresen részt veszünk különböző szakkiállításokon és tudományos konferenciákon, ahol az egészségügyi szakszemélyzet részére bemutatjuk az általunk képviselt Oticon és Maico készülékek forradalmi újdonságait.

Vállalatunk profilja:
  • Oticon hallókészülékek magyarországi forgalmazása
  • Interacoustics hallásdiagnosztikai és egyensúlyvizsgáló műszerek
  • MAICO hallásdiagnosztikai készülékek forgalmazása, szervizelése
  • Audiológiai szakrendelés (hallókészülék ellátás, hallásvizsgálat) üzemeltetése a Belvárosi Egészségcentrumban

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2021 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató