A+
A-

Az Oticon Opn™ sikerének titka - az OpenSound hangélmény és technológia


Az Oticon Opn™ számos kivételes jellemzője miatt vált különlegessé és egyedivé a hallókészülék piacon, átütő sikerének titka azonban az OpenSound hangélmény és a forradalmi OpenSound Navigator™ technológia.

Az OpenSound hangélmény – két forradalmi tulajdonság tökéletes kombinációjaAz elképesztően gyors és pontos technológia a felhasználók számára 360 fokos hozzáférést biztosít a hangokhoz, így jóval pontosabb információt nyújt a hangkörnyezetről. Az OpenSound hangélmény által a hangforrások lokalizálása és elkülönítése – még több beszélő esetén is – sokkal könnyebb, tehát arra összpontosíthat az érintett, amit fontosnak tart. Az Opn két forradalmi tulajdonsága teszi mindezt lehetővé.

Az OpenSound Navigator™másodpercenként több mint 100-szor elemzi a környezetet, gyorsan és precízen csökkenti még a szavak közötti zajokat is, emellett tisztán kivehetővé teszi a távoli beszédet.

A Spatial Sound™ LX biztosítja a hangforrások helyének pontos lokalizálását. A streamelési sebességen végbemenő adattovábbítás megadja az agy számára mindazokat a jeleket, amelyekre szüksége van a távoli hangok helyének meghatározásához. A TwinLink™ által a Spatial Sound LX több mint 200%-kal gyorsabb binaurális kommunikációra képes.*

*Az Inium Sense-hez képest


A nyerő képletAz OpenSound Navigator™ –
3 művelet egy szempillantás alatt

1: Elemzés
360 fokos körben, másodpercenként több mint 100-szor elemzi a teljes hangkörnyezetet, hogy azonosítsa a zajokat és elkülönítse azokat a beszédtől.

2: Kiegyensúlyozás
Gyorsan csökkenti a meghatározott irányból érkező zajokat, mialatt megőrzi a beszédet.

3: Zajcsökkentés
Gyorsan tompítja a fennmaradó szórt zajt, még a szavak között is.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató