A+
A-

OTICON | Opn

ConnectClip – a szuper praktikus Opn kütyü

Telefonálás könnyedén, érthetően
Az Oticon Opn™ kiváló minőségű 2,4 GHz-es alacsony fogyasztású Bluetooth adatátvitelt tesz lehetővé bármilyen modern okostelefonról, mindkét hallókészülékbe. Telefonáljon anélkül, hogy használnia kellene a kezét, továbbítson zenét, videót vagy egyéb hangokat iPhone® or Android™ okostelefonjáról az új ConnectClip segítségével.

Az Apple, az Apple logó, az iPhone, iPad és iPod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országok területén. App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei. Az Android robot a Google által elvégzett és megosztott munka alapján lett reprodukálva vagy módosítva, és a Creative Commons 3.0 forrásmegjelölési licenc vonatkozik rá.

A ConnectClip vezeték nélküli sztereó headset eszközzé alakítja át az Opn hallókészüléket, a hétköznapi használat során megsokszorozza a készüléke tudását.
Távmikrofon
A ConnectClip távmikrofon funkciójának köszönhetően hallhatja a távoli vagy zajos könyezetben elhangzó beszédet.
Számítógép
Kapcsolódjon vezeték nélküli headsetként, és beszélgessen Skype, Lync vagy egyéb platforomokon keresztül. Társítsa a ConnectClip eszközt közvetlenül a számítógépéhez, vagy használja az Oticon USB adaptert.

Távirányító
Távirányítóként is használható a ConnectClip. Egy gombonyomással diszkréten szabályozhatja a hangerőt vagy válthat programot.

Vezeték nélküli Opn kiegészítők tárháza, 2,4 GHz-es csúcsminőségű adattovábbítással

TV
Az Oticon TV Adaptere lehetővé teszi, hogy a tévéből érkező hangokat közvetlenül az Opn hallókészülékbe továbbítsuk, akár több készülékbe is egyszerre.

Zene
Élvezze a zenét mindkét hallókészülékben, sztereó hangzásban. Továbbítsa a hangot közvetlenűl az iPhone, iPad®, és iPod touch® eszközökről, vagy használja a ConnectClipet bármilyen Bluetooth kapcsolatra képes eszközzel. A TV Adapter segítségével pedig vezeték nélkül streamelhet bármilyen hangrendszerből.

Oticon ON App
Az Oticon ON App segítségével diszkréten válthat a programok között, szabályozhatja a hangerőt, értesítést kaphat az elemek alacsony töltöttségéről, használhatja a „találd meg a hallókészülékemet” funkciót és sok egyéb hasznos extrát.

Távirányító
A Távirányító diszkrét hangerő szabályzást és programváltást tesz lehetővé, akár el is némíthatja a hallókészüléket egyetlen gombnyomással.

Kapcsolódás az internetre
Az If This Then That (IFTTT) hálózat könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi az életet, hiszen az Opn hallókészülékek számtalan, a mindennapok során használt internet alapú eszközhöz automatikusan kapcsolódnak.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató