a világ legerősebb hallókészüléke
Bemutatjuk a világ legerősebb fül mögötti hallókészülékét

Nagyfokú-súlyos hallásvesztés vagy hallásmaradvány esetén komoly kihívást jelent a barátokkal, családtagokkal vagy munkatársakkal együtt töltött idő. Ha többen beszélnek egyszerre, akkor még fárasztóbb megérteni a társalgást. Az Oticon Xceed új, forradalmi technológiájával Ön is megkapja azt a támogatást, ami ezekben – a hallássérültek számára bonyolult – helyzetekben való aktív részvételhez szükséges. Nem kell többé a találgatásra és a szájról olvasásra támaszkodnia. Az Oticon Xceed-del a világ minden korábbinál jobban kitárul!

Viszlát,
idegesítő sípolás!


Technológiánk megakadályozza a sípolást a különleges hangélményért.

Tudjon meg többet

Kapcsolódás
a mindennapokhoz


Viszlát, idegesítő zsinórok! Kapcsolódjon könnyedén számos eszközhöz.

Tudjon meg többet

BrainHearing™
technológia


Bizonyítottan részletgazdag, tiszta hang kisebb erőfeszítéssel*.


Tudjon meg többet

360°-os
hangélmény


Az egyetlen nagyteljesítményű hallókészülék térhatású hangélménnyel.

Tudjon meg többet


Magabiztosabban, Szabadabban, Kevesebb sípolással

Szeretné átölelni gyermekét, szerelmét, rokonait vagy barátait? Mostantól megteheti, mert hallókészüléke a gerjedés kezelését radikálisan új megközelítésben teszi meg!

A gerjedés egy rettentően zavaró sípoló vagy állandó zaj, amit rendszerint akkor hallunk, amikor valami vagy valaki túl közel kerül a hallókészülékünkhöz. Például, amikor megöleljük a gyermekünket, a fülünkhöz emeljük a telefont. Régebben a hallókészülékek a gerjedési problémákat jellemzően úgy kezelték, hogy levették a hangosítást helyett csökkentették az erősítést, ez azonban a beszédértés rovására ment.

Az Oticon Xceed úttörő OpenSound Optimizer™ technológiája a gerjedést forradalmian új módon kezeli: már a bekövetkezését is megakadályozza! Így egész nap tiszta, stabil beszédjelet élvezhetünk, a sípoló hangok jelentős csökkenésével.* Mindez hozzájárul a jobb hangminőséghez és beszédértéshez.

*Az algoritmusoknak megfelelő illesztésekhez, a bevált gyakorlatnak megfelelően. Callaway 2019. Oticon Whitepaper


Maradjon kapcsolatban a szeretteivel és barátaival

Szinte bármihez tud hallókészülékével vezeték nélkül kapcsolódni, mégsem kell attól félni, hogy hamar lemerül a készülék!

Az Oticon Xceed vezeték nélkül kapcsolódik minden korszerű okostelefonhoz, és kiegészítőink széles körével a sztereó hang közvetlenül továbbítható mindkét fülhöz.

Ne vesződjön a zsinórokkal, hallgasson vezeték nélkül zenét, telefonáljon érintés nélkül, használja ki az Xceed könnyed kapcsolódásának számtalan előnyét!

  • Otthon: hangok átvitele televízióból, vezetékes telefonról, zenelejátszóról, tabletről, számítógépről vagy rádióról.
  • Útközben: szinkronizálás a mobiltelefonnal, a hallókészülék vezeték nélküli fülhallgatóvá alakul, amely az egyszerű Oticon ON App segítségével kezelhető.
  • Távirányítóval vagy az Oticon ON App segítségével szabályozhatjuk a hangerőt, válthatunk programok között, vagy egyszerűen és diszkréten elnémíthatjuk hallókészülékünket.
  • Az Oticon ON App hozzáférést nyújt számos internetes szolgáltatáshoz, a HearingFitness™ technológiához és az OpenSound Boosterhez*** –, amely további zajcsökkentést aktivál összetett hallási környezetekben.

***Ez a funkció jelenleg csak az Xceed 1 és 2 készülékekben található meg, amelyek TB támogatással nem érhetők el.

A 2,4 GHz-es Bluetooth® technológiával eszközök széles skálájához tud kapcsolódni:

Remote Control

TV adapter

ConnectClip

EduMic

Oticon ON app

streamelés

IFTTT – internet


Részletgazdag, tiszta hang
Az agyat támogatva

Az Oticon hallókészülékekben elérhető BrainHearing™ technológia segítségével az agyunk könnyebben érti meg és dolgozza fel a hangokat. Azt már Ön is biztosan tudja, hogy a hallás folyamatában a fülünk és az agyunk egyaránt részt vesz. Füleink továbbítják a hangokat az agynak, ami értelmezi azokat, emellett meghatározza, hogy honnan erednek, melyekre érdemes odafigyelnünk. Mivel végeredményben az agyunkkal hallunk, a hallókészülékeknek kellően gyorsnak kell lenniük ahhoz, hogy lépést tartsanak ezzel a szervünkkel.

Az Oticon Xceed BrainHearing™ technológiája másodpercenként 100-szor pásztázza a környezetünket. Ezáltal folyamatosan 360°-ban fogadjuk a hangokat, amelyek az agyunkban értelmet nyernek.

Az Oticon Xceed a bevált BrainHearing előnyöket nyújtja: *

  • Tisztább beszédhangok
  • Kevesebb hallási erőfeszítés
  • Az elhangzottak hatékonyabb felidézése


Az Oticon Xceed 360°-os hangélményt nyújt***

Hogy pontosan megértsük, miben más az Xceed, mint a többi hallókészülék, nézzük meg, milyen a hagyományos technológia!

Hagyományos technológia

A hagyományos technológia korlátozza a hangokat, nem biztosít hozzáférést minden beszélőhöz.

A legtöbb hallókészülék azáltal optimalizálja a beszédjeleket, hogy egyszerre egy beszélőre fókuszál, aki rendszerint a velünk szemben lévő személy, míg minden más hangot – mintha háttérzaj lenne – elnyom.

A „háttérzaj” azonban gyakran fontos beszédrészleteket tartalmaz. Ha ezek a részletek nem jutnak el az agyunkhoz, akkor sokkal nehezebb követni a társalgást. Emiatt elfáradunk.a

Azzal, hogy csökkenti a környezetünkből érkező hangokat – a beszédet és a zajokat egyaránt –, a hagyományos hallókészülékek a természetestől eltérő hangélményt nyújthatnak

a, Hornsby el at, 2006

Új technológia

Az Oticon Xceed segítségével halljuk az összes körülöttünk zajló fontos beszédet, kevesebb zavaró zajjal és kisebb erőfeszítéssel.

Az Oticon Xceed az egyetlen nyitott hangélményt nyújtó hallókészülék a piacon. 360°-os hozzáférést biztosít a beszédhez és más fontos hangokhoz, míg a fejlett zajkezelő rendszer segít a hallásra fordított erőfeszítés csökkentésében.b

Az agy természetes működését támogatva kinyitja a körülöttünk levő világot, és megkönnyíti a szavak megértését. Így több ember társalgásába is bekapcsolódhatunk, és jobban megjegyezhetjük az elhangzottakat.b

b, Ng 2019, Oticon Whitepaper

***Ez a funkció jelenleg csak az Xceed 1 és 2 készülékekben található meg, amelyek TB támogatással nem érhetők el.


Ez az Oticon ereje

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2021 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató