A speciális pillanatokhoz

Az Oticon Ruby fül mögötti hallókészülék családot azért fejlesztettek ki, hogy használóik kellő önbizalommal élvezhessék az életet a maga teljességében. A Ruby javítja a beszédértést, így a viselőik megtapasztalhatják az élet minden gyönyörű pillanatát.

Az Oticon Ruby nagyszerű tulajdonságai

Tökéletes
hangminőség

Tudjon meg többet

Könnyen
csatlakozik

Tudjon meg többet

Tölthető
változat

Tudjon meg többet

Színek és stílusok nagy választéka

Tudjon meg többet


Kristálytiszta hangzás

A dán Oticon a világ három legnagyobb hallásrehabilitációs technológiákkal foglalkozó cégének egyike. Kutatóközpontjában elkötelezetten, a hallássérült emberekkel szorosan együttműködve dolgoznak a fejlesztőmérnökök, hogy a hallókészülékeket valós körülmények között tesztelve valóban megértsék a hallássérültek elvárásait, igényeit és a mindennapi szociális kapcsolatait. A Ruby hallókészülékekben is többszörösen ellenőrzött és bizonyított technológiákat használnak, így ezek az eszközök is a megszokott, kiváló Oticon minőségű, kristálytiszta hangzást hozzák el Önnek.


Csatlakozzon könnyedén, akár többféle eszközhöz

Számtalan elektronikus eszköz vesz körül minket és egyre könnyebb szeretteinkkel interneten keresztül beszélni vagy videochat-elni. Ezért jó, hogy a Ruby készülékeket döbbenetesen könnyedén csatlakoztathatja a legtöbb eszközhöz, legyen az okostelefon, táblagép vagy akár több TV adapter – okostelefonjáról még azt is beállíthatja, melyik TV hangját szeretné a hallókészülékében hallani.

Ráadásul az alacsony fogyasztású Bluetooth® low energy technológia az elemeket sem meríti annyira, mint a hagyományos Bluetooth technológia*!

* Az elem illetve a lítiumion-akkumulátor teljesítménye a halláscsökkenés mértékétől, az életstílustól és a használati szokásoktól függően változhat.


A 2,4 GHz-es Bluetooth® technológiával eszközök széles skálájához tud kapcsolódni:

Remote Control

TV adapter

ConnectClip

EduMic

Oticon ON app

streamelés

IFTTT – internet


Színek és stílusok nagy választéka

Ki mondta, hogy szeretjük a megalkuvást? Legyen olyan, amilyennek lenni szeretne! A széles stílus és szín kínálatból Ön is biztosan megtalálja az Önhöz leginkább illő készüléket.

Az Oticon Ruby sorozatban ötféle fül mögötti hallókészülék stílus öt különféle színe közül választhat; pont azt, amelyik legjobban megfelel az Ön életmódjának.

A teljes kínálat – összes stílus és összes szín – megtekintéséhez kattintson ide!


Egész napra elég erő

Ha ön az újratölthető akkumulátoros készülékek kényelmére vágyik, akkor van egy jó hírünk! A Ruby miniRITE R az újratölthető, diszkrét hallókészülék lekerekített formájú, stílusos töltővel és hosszú élettartamú akkumulátorral kapható.

Egyszerűen helyezze be a hallókészülékeit éjszakára a töltőbe, így amikor felébred, teljesen feltöltve használhatja azokat – a teljes töltöttséghez mindössze három óra elegendő. Ha mégis elfelejtette volna, akkor sincs semmi veszve! A gyorstöltő funkció 6 órányi energiával látja el a készüléket, mindössze 30 perc alatt.

A lítiumion-akkumulátorral kényelmesen élvezheti a tökéletes hallást egész nap, úgy, hogy közben kedvenc eszközeiről továbbíthatja is a hangot a hallókészülékébe!*

* A lítiumion-akkumulátor teljesítménye a halláscsökkenés mértékétől, az életstílustól és a használati szokásoktól függően változhat.

Nézze meg videónkat az újratölthető hallókészülékekről!

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft. | Adatkezelési tájékoztató