AT235

Interacoustics AT235

Rugalmas használat, falra szerelhető kivitel

Az ergonomikus és felhasználóbarát AT235 asztalra helyezve, falra szerelve illetve mobil, hordozható eszközként is használható.
Opcionálisan falra szerelhető tartó is rendelhető, valamint szabványos VESA rendszerű konzolra is rögzíthető a tympanométer.
Az AT235 optimális megoldás, ha több telephelyen is használatban van a berendezés:

  • 500 páciens és 50 000 vizsgálat eredményét képes tárolni; Az OtoAccess™ illetve NOAH adatbázisokkal szinkronizálható
  • Közvetlenül csatlakoztathatunk irodai nyomtatót az AT235-höz, így nincs szükség számítógépre sem

Teljesen átlátható

A 10”-os állítható kijelző teljesen átláthatóvá teszi a méréseket az eredmények rendezett megjelenítésével. Az éles és tiszta képet adó kijelző billenthető, így elkerülhető, hogy a tükröződések miatt kevésbé legyen jól olvasható.
A beépített HDMI kimenet segítségével kivetíthető vagy televízión is megjeleníthető a képernyő képe. Ez tanácsadáskor tehet nagy szolgálatot, így a páciens jobban megértheti a vizsgálat eredményét. Oktatási célokra is ideális ez a megoldás, mert így a hallgatók könnyen követhetik a nagy kijelzőn megjelenő grafikonokat.
Az AT235 speciális funkciójú gombjai könnyű navigálást tesznek lehetővé. A funkciógombok változó feliratai segítenek a menüben való hatékony eligazodásban.

Felhasználóbarát, új és magasabb szinten

Célorientált szonda rendszerek
A diagnosztikai mérőszonda kézidarabja ideális gyors tympanogramm készítéshez és szűrő stapedius reflex vizsgálathoz. A klinikai mérőszonda a hosszadalmasabb vizsgálatokkor hasznos, amikor a stabilitásnak nagy szerepe van és minden külső zavaró zajforrást ki kell küszöbölnünk.
A két szondarendszer együttesen is rendelhető, melyek cseréje gyors és egyszerű.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.