TRV forgatószék

Interacoustics TRV forgatószék

Tökéletes egyensúly a három dimenziós mozgásért
A TRV forgatószéket a benignus paroxysmalis positionalis vertigo (röviden BPPV) diagnosztikájára és kezelésére fejlesztették. A teljesen kiegyensúlyozott szerkezetnek köszönhetően a TRV forgatószék segítségével a vizsgáló orvos a pácienst a tér mindhárom irányába elfordíthatja és meg is tarthatja ott tetszőleges pozícióban a vesztibuláris rendszer bármely összetevőjének részletesebb vizsgálatához.
A diagnózisra és a kezelésre tervezve
A pácienst egy négy pontos biztonsági öv, lábrögzítő, vállpántok és fej rögzítő biztosítja. Képernyő segítségével lehet kivetíteni a szemmozgásokat, melyeket infravörös kamerák rögzítenek.
A kényelmesen rögzített pácienst a vizsgáló szabadon teljesen átfordíthatja függőleges és vízszintes tengely mentén is.
A tökéletes egyensúlyának köszönhetően a TRV forgatószékkel a vizsgáló orvos a pácienst a tér mindhárom irányába elfordíthatja és meg is tarthatja ott tetszőleges pozícióban a vesztibuláris rendszer összetevőinek részletesebb vizsgálatához. Így egyszerűen, stressz-mentesen és pontosan stimulálható és diagnosztizálható a 6 kanyarulatos ívjárat bármelyike.
Hagyományos manőverek
A TRV forgatószékkel a hagyományos manőverek hatékonysága megnövelhető a járatot felszabadító manőverhez adott nagy mozgási energiával. A kinetikus energia felgyorsítja a kisebb kristályok mozgását is melyek máskülönben az eredeti helyükön maradnának. Sokszor ez az egyetlen útja azon páciensek kezelésének, akik a kevés és gyenge pozícionális nisztagmus ellenére erős tüneteket produkálnak.
A mozgási energia hozzáadása úgy történik, hogy a TRV forgatószék fő karját egy hidraulikus ütközőnek vezetjük minden egyes járatot felszabadító manőver során. Ez elegendő lassulást okoz ahhoz, hogy a legkisebb kristályokat is felszabadítsa így biztosítva a kezelés sikerességét.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.