Sera

Interacoustics Sera, újszülött hallásszűrés

Automatikus szűrő BERA vizsgálat

Az üzemeltető személyzet minimális felkészítés után képes a Sera™ automatikus szűrő BERA készüléket megbízhatóan és könnyen a „megfelelt” ill. „további vizsgálat szükséges” (pass/refer) visszajelzést értelmezni, mely bármely újszülöttkori hallásszűrő programban fontos. A Sera™ a bevált CE-Chirp® stimulust használja, mely szignifikánsan csökkenti a vizsgálati időt, tipikusan kevesebb, mint 30 másodpercre. Mindkét oldalt egy időben lehet vizsgálni a mérési idő lecsökkentése érdekében, akár inzert akár egyszer használatos fülpárnákkal (EarCups). A fülpárnás hallgatók használata nagyban segítenek a zaj kizárásában a nagy kihívást jelentő helyzetekben. Az egyedülálló Sera™ előerősítő optimális villamos teljesítményt nyújt az elektronikai szempontból ellenséges környezetben is.

A páratlan CE-Chirp® stimulus

A megbízható és bevált CE-Chirp® stimulus szignifikánsan csökkenti a vizsgálatra fordítandó időt és nagy szabadságot ad arra, hogy a páciensre összpontosíthasson.

Megbízható automatikus szűrő BERA

A Sera™ alapértelmezett automatikus szűrő BERA protokollja 99,9 %-os algoritmikus megbízhatóságot és 96 %-nál nagyobb specificitást biztosít.

Otoemissziós szűrés másodpercek alatt

A Sera™ újszülött gyermekek otoemissziós szűrésére alkalmas könnyen használható kézi berendezés. Vezesse a szondát a csecsemő hallójáratába és néhány másodperccel később már az eredményeket olvashatja egyszerű, világos formában a kijelzőn.

Kicsiny fülekhez nagy gonddal terveztük

A sima és pehelykönnyű otoemissziós mérőfej és a kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fülillesztékek biztosítják, hogy még a legkisebb hallójárat se legyen akadály a vizsgálat útjában. A Sera™ szonda csúcsai természetesen tisztítható és cserélhető kivitelűek.

Kevesebb zaj – megbízható eredmények

Az Interacoustics elkötelezett mérnökcsapata tovább tökéletesítette az otoemisszió detektáló algoritmusokat, így soha nem látott mértékben vált ellenállóvá és megbízhatóvá a zajokkal és más műtermékekkel szemben.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.