Eclipse

Interacoustics Eclipse, BERA, ABR, ASSR, VEMP és újszülött hallásszűrő

ABRIS

Gyors objektív hallásszűrés

Az Interacoustics Eclipse ABRIS440 BERA hallásszűrő modulja egy gyors an eredményt szolgáltató hallásszűrő modul, mely bármely korcsoportban használható. Egyszerű, „megfelelt”/„további vizsgálat szükséges” (pass/refer) visszajelzést ad, minimális képzést igényel használata, automatikusan szolgáltat objektív eredményt.

Csak egy kattintás a startra!

Az elektródák felhelyezése és egy gyors ellenállás ellenőrzés után egyszerűen csak a start gombra kell kattintani, és már indul is a mérés. Az EEG jelek folyamatosan követhetők a kijelzőn. Elfogadhatatlanul magas háttérzaj jelenlétében a mérés automatikusan le is áll. Az eredmények világos formában kerülnek megjelenítésre: „megfelelt” zöld, a „további vizsgálat szükséges” pedig vörös. Ilyen egyszerű!

99,7 % – ne adja alább!

Eclipse ABRIS440 BERA hallásszűrő moduljának specificitása (annak a képessége, hogy helyesen felismerje az egészséges hallású babákat) 99,7 %-os, melyet nagy esetszámmal rendelkező kétlépcsős szűrést alkalmazó klinikai vizsgálatokban már bizonyított. A modul szenzitivitása (annak a képessége, hogy a hallásproblémával rendelkező babákat megtalálja) 99,99 %-os a nagy skálán végzett szimulációk alapján.

EP15

Diagnosztikai BERA modul

A modult a szokványos küszöb és neurológiai vizsgálatok elvégzésére készítették fel, s így az EP15 a mindennapos feladatok elvégzésében meglepően jól tejesít.

Az új sztenderd

A korszerű interfész páratlan használhatóságot és kimagasló tisztaságot biztosít, melyek segítenek a világos és jól reprodukálható eredmények megbízható és időtakarékos összegyűjtésében. Az előre telepített vizsgálati protokollok a szakma szakértői által elbírált beállításokkal rendelkeznek. Ezeket az automatikus ill. manuálisan beállítható protokollokat könnyedén tovább alakíthatjuk és a hasznos eszközök sokasága teszi az Eclipse-et a magyar piac kedvelt küszöb vizsgálati és neurológiai BERA berendezésévé.

A napi rutinhoz

  • küszöb és neurológiai BERA vizsgálat
  • Bayes-féle súlyozás
  • maradék-zaj számítás
  • Fmp számítás
  • SNR 3:1 jel-zaj viszony számítás
  • CR, RA, INC hullámforma jelölők
  • latencia referencia adatok click, CE-Chirp®, NB CE-Chirp®, CE-Chirp® LS és NB CE-Chirp® LS stimulushoz
  • egyesített és osztott képernyős megjelenítés

 

EP25

Klinikai BERA modul

Az Interacoustics Eclipse EP25 szoftvermodul azok számára, akiknek speciális beállításokra van szükségük és a kiváltott válasz mérések teljes spektrumát használják.

A speciális funkciók előnyei

Az Eclipse EP25 modulja az EP15-ös minden hasznos funkcióját tartalmazza, emellett pedig további speciális lehetőségeket ad a speciális igényekkel rendelkező objektív audiológiáknak. Az EP25 szoftvermodul a vizsgálati módszerek teljes skáláját tartalmazza, lefedve a korai, közepes és késői válaszokat is.

Az EP25 fő tulajdonságai

Az EP15 modul minden komponense
AMLR, ALLR, P300/MMN vizsgálat
CM és ECochG
ECochG Area Ratio Calculation (John Ferraro)
CE-Chirp®, NB CE-Chirp®, CE-Chirp® LS és NB CE-Chirp® LS optimalizált küszöbkereséshez
Kutatói modul: BERA görbe exportálás, mérések naplózása, WAV file-ok stimulusként való használata (opcionális)

ASSR

Ahol a sebesség és pontosság együtt jár

Az Interacoustics ASSR vizsgáló rendszere a keskenysávú CE-Chirp® stimulusnak és az új automatizált kettős válaszdetektáló módszernek köszönhetően 50 %-kal rövidebb mérést tesz lehetővé.

Egy új (és még gyorsabb) generáció

Az Interacoustics ASSR technológiája valódi áttörést és teljes generációváltást jelent az ASSR-en alapuló küszöbbecslésben. Az Eclipse ASSR szoftver modulja 8 frekvencia együttes vizsgálatát teszi lehetővé kevesebb, mint 20-30 perc alatt a keskenysávú (Narrow Band, NB) CE-Chirp® stimulusnak és a szabadalmaztatott kettős detektáló motornak köszönhetően.

Teljes kontroll – teljes sebesség

Azzal, hogy teljes mértékben az Ön kezébe kerül a megfelelő stimulus szint beállításának lehetősége minden egyes frekvencián a korábbi és épp megjelenő adatok ismeretében, drasztikusan csökken a vizsgálatra fordított idő. Emellett a stimulus sűrűségét is változtathatja a mérés közben a páciens alvási vagy ébrenléti állapotának megfelelően. Összegezve: A teljes kontroll fürgeséget és tejes sebességet biztosít.

Felezze le a vizsgálat idejét!

Az Interacoustics Eclipse ASSR szoftver modulja keskenysávú CE-Chirp® stimulust használ a maximális válasz kiváltásához, mely gyorssá és hatékonnyá teszi a küszöb detektálását. A kettős detektáló motor a modulációs alapfrekvencia 12 felharmonikusát vizsgálva mind a válasz fázisát mind nagyságát értékeli. Ez a szabadalmaztatott technológia a mérés idejét 50%-kal csökkenti a hagyományos ASSR rendszerekkel összehasonlítva, emellett pontossága párját ritkító.

Mentsen közvetlenül NOAH-ba!

A szoftvermodul által becsült küszöb audiogramm a NOAH adatbázisba is menthető. Az Interacosutics ASSR által eredményként megadott értékek könnyen áttölthetők a Genie vagy más hasonló hallókészülék beállító programba, így a hallókészülék illesztést gördülékenyen és pontosan elvégezhetővé teszi.

DPOAE20 / TEOAE25

Az Eclipse alapberendezés mind disztorziós, mind tranziens otoemissziós mérésre is képessé tehető.

Közös tulajdonságok és előnyök

Könnyű szonda és alacsony belső zajszint
Könnyen a hallójáratba vezethető
Olcsó karbantartás
A szonda megfelelő illeszkedésének automatikus ellenőrzése
Érvényesítő jelek a detektált emisszió visszajelzéseként
Felhasználható által beállítható zajérzékenység és visszautasítási kritérium a könnyebb méréshez

DPOAE20 – disztorziós emisszió

Az Eclipse DPOAE20 szoftvermodulja részletes DP Grammok készítésére is alkalmas, a vizsgálati sor tartalmát a felhasználó saját preferenciáinak és szükségleteinek megfelelően határozhatja meg. Építse fel a saját referencia adatsorait vagy használja Interacoustics által biztosított normákat.

TEOAE25 – tranziens emisszió

A TEOAE25 modul lineáris vagy nemlineáris szélessávú click hangokat használ otoakusztikus emisszió kiváltására. A klinikai opciók széles tárháza a tranziens otoakusztikus emisszió teljes értékű klinikai értékelését teszi lehetővé. A TEOAE25 szoftvermodul automatikus értékelés adására alkalmas protokoll beállítással is rendelkezik, mely egyszerű, „megfelelt”/„további vizsgálat szükséges” (pass/refer) visszajelzést ad a hallásszűrés eredményéről. További gyárilag beállított vizsgálati módozatok is rendelkezésre állnak.

VEMP

Az Eclipse oVEMP és cVEMP tesztek a hangos hangokkal provokált vesztibuláris miogén kiváltott válaszok mérését és kiértékelését teszik lehetővé.

Folyamatos vizuális visszajelzés – javított minőség

Értékelhető, a fejbiccentő izomból kiváltott cVEMP válaszok a megfelelő és szabályozott EMG tónus. A VEMP szoftver vizuális visszajelzést ad az izom összehúzódás mértékéről, így segít abban, hogy a páciens izomtónusa megfelelő legyen végig a vizsgálat alatt. Ez a képi visszajelzés az Eclipse-hez tartozó számítógép képernyőjén vagy egy külön a cVEMP teszthez felállított monitoron is megjeleníthető.

EMG-alapú skálázás – megbízható eredmény

A mért görbék EMG-alapú skálázásával biztosítható, hogy a jobb és bal oldali válaszok kiegyensúlyozása, mely kulcsfontosságú az értelmezés során, biztosan, megbízhatóan megtörténik.

Nagy kimeneti jelszintű hanginger

Az Interacoustics Eclipse VEMP modulja akár 100 dB nHL-es click illetve 250, 500, 1000, 2000 és 4000 Hz-es tone burstökkel képes választ kiváltani.

Kutatói modul opció

Az opcionálisan beszerezhető kutatói modul lehetővé teszi a válasz görbék exportálását, a mérések naplózását és WAV file-ok stimulusként való használatát.

Partnereink:

Elérhetőségeink


1097 Budapest, Timót u. 8.

Copyright © 2023 Minden jog fenntartva Mediszintech Kft. | Az oldalt készítette: Audiosoft IT-Consulting Kft.